Aldanmaktan, aldatılmaktan bıktık usandık...

Yetmedi, her gün dirilip yeniden ölmenin verdiği acılardan bıktık usandık...

Ne o hainler yoruldu, ne de biz...

Biiznillah bizi yoramazlar ama bu devran da böyle sürüp gitmeyecektir. Elimizde çok büyük bir fırsat var: OHAL...

Pek alışık olmadığımız, dile bile güç gelen OHAL şu an uygulanıyor Türkiye'de... OHAL, devleti yönetenlere yine devletin birliği, milletin varlığı, vatan toprağının bütünlüğü için önemli bir fırsat, kolaylık sunuyor. 

FETÖ diye kısalttığımız, açılımı Fetullahçı Terör Örgütü olan ve Pensilvanya'da konuşlanan vatan haini, kalleş, melun yaratığın kurduğu bu yapıya terör örgütü diyoruz...

Çünkü terör estirmişler yıllarca. İlmek ilmek altımızı oymuşlar. Ellerinde tuttukları kalem dahi birer silahmış da biz görememişiz. 

Bugün Türkiye'de bir de PKK gerçeği var. FETÖ ile hemen hemen aynı zamanda doğmuş. Her iki yapı da 40 yıldır milletin anasını ağlatıyor. 

40 yıl boyunca aldanmışız da 40 yılın sonunda gözümüzü aralayabilmişiz. 

Bugün elimizde bulunan OHAL fırsatını en iyi şekilde değerlendirme vaktidir. Hatırlarsanız, PKK terör örgütüne yakın kaynaklar aracılığı ile bu örgütün eylemlerinin yönünü şehir merkezlerine döneceği, dağdan şehre inen PKK'nın artık büyük şehirlerde büyükşehir eylemleri yapacağı duyurulmuştu. 

E zaten yapmıyorlar mıydı, yapıyorlardı. Şimdi daha büyük hamlelerle gelecekler. 

İşte ilk hamleleri. Van ve hemen ardından Elazığ'da polis noktasına yakın yerlerde patladılar. Her patlayışlarında bizi birbirimize daha çok kenetliyorlar. Lakin bu kadarı yeter. OHAL fırsatını değerlendirerek, PKK terör örgütünün de kökünü kazıyacak tedbirleri alma vakti geldi. 

Devlet şimdiye kadar farklı yollar, yöntemler denedi. Kâh silah bırakıldı, kâh üstlerine gidildi, kâh hendekler kazıldı, kâh bölgesel olarak sokağa çıkma yasakları ilan edildi. 

Temizlemek için yapılmış olan bir sürü şey...

Ancak karınlarını Türkiye'nin doyurduğu asıl besin kaynakları kan olan, silahlarını ise Türkiye'nin düşmanı olan 7 milletten alan bu terör örgütünün silah tutan elini kesmeden bu işin bitmeyeceği de anlaşıldı. 

Kalbimiz, gönlümüz, bu OHAL sürecinin fırsatlarını iyi değerlendirerek, gerekirse nasıl ki FETÖ operasyonlarında kurunun yanında yaş da yanıyor; aynı şekilde yaşların da gözlerinin yaşına bakmayarak bir daha baş kaldıramayacakları şekilde başlarını ezme vakti. 

Daha sert tedbirler almak gerekiyor. 

Diyebilirsiniz ki, olur mu hiç öyle şey? İnsana kıyılır mı? Kurunun yanında yaşı yakmak ne demek?

Kimse kusura bakmasın da yanan hep yaş olacağına, biz kuruyu yakarken yanacak olan yaşları feda edelim. Hiç değilse bir defa yakar, bir defa yanarız. Ülkeyi de yangın yerine dönmekten kurtarırız.