MHP Konya İl Sekreteri Sedat Göncü, İl Yöneticileri Oğuzhan Pamukçu ve Mustafa Durak,Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta,Yunak Belediye Başkanı Ali Konak,MHP Akşehir İlçe Başkanı Av.Salih Akça,MHP Kadınhanı İlçe Başkanı Tevfik Yağcı,MHP Çeltik İlçe Başkanı M.Ali Demirkazık,MHP Doğanhisar İlçe Başkanı Reşat Kararslan,Ak Parti Yunak İlçe Yönetimi,Yunak Şoförler Odası Başkanı Halil Yılmaz,Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Çakmaktepe, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler, Turçevder Başkan Yardımcısı Cemal Ünlü ve çok sayıda partilinin yanısıra ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği program Yunak Kapalı Spor Salonda gerçekleşti.

 Ülkücü Hareketin sevilen isimlerinden Rahmet Sefa ve Ali Kınık'ın sahne aldığı programda konuşan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil; “MHP Yunak İlçe teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz çalışmalarla hep ilklere imza attık. Gerek Partimizin genel politikalarını halka yansıtmakta, gerekse saha çalışmaları ve halkımızın sorun ve isteklerini çözüme kavuşturma noktasında büyük bir özveri ile çalıştık. Belediyenin yürütmüş olduğu çalışmalar,kamu kurum ve kuruluşları,İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve Cumhur ittifakının paydaşları ile beraber koordineli olarak fikir alışverişinde bulunarak partimizi ilçemizde en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösterdik.ve bu çalışmalarımız neticesinde partimizin kurucusu ,Türk Dünyasının Başbuğu,cennetmekan Alparslan Türkeş'in ismininin Yunak'ta ölümsüzleştirerek bir caddeye verilmesine vesile olduk. Bugün de 25 yıl sonra ilk defa Yunak’ta böylesi güzel bir program düzenleyerek sizlerle bir arada olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden eli kanlı terör örgütlerini barış havarisi göstermek isteyenlerle kolkola gezenlere, terör örgütünün siyasi temsilcileri ile kahvaltı sohbeti yapanlara ve terör örgütüne karşı bu vatanı korumak için can veren, kan veren şehit ailelerine galiz bir şekilde küfredenlere karşı tavrımız nettir. Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin bir sözünde dediği gibi ; Varsın çıkarcılar iş birliği yapsınlar, varsın hainler güç birliği yapsınlar. Biz hepsine yeteriz. Hepsinin bileğini Tek başımıza bükeriz” ifadelerini kullandı.

Program günün anısına takdim edilen teşekkür plaketlerinin akabinde sona erdi.

Editör: TE Bilişim