Beyşehir Belediyesi yoğun kar yağışına karşı mücadele kapsamında ekiplerini seferber etti. İlçe merkez ve dış mahallelerde yolların ulaşıma kapanmaması için Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 50, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 45, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 94 personel ile tüm bölgelere kar yağışına rağmen çalışmalar sürüyor.

Gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ile birlikte teyakkuza geçen ekipler araç yoğunluğunun az olmasını fırsata çevirerek ilçe merkezde, kaldırımlarda dahil olmak üzere kar temizleme çalışmalarını sürdürdü. Yapılan çalışmalara eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ilçe merkez ve dış mahallelerde birebir bölgelere ulaşarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Bayındır yaptığı açıklamada, “Gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası ekiplerimiz şehir merkezi ve 55 dış mahallemizde kontak kapatmadan, yorulmadan kar küreme, tuzlama ve kaldırım temizleme faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışmalarını kararlılıkla sürdüren tüm personelime teşekkür ediyorum.

Ayrıca kar yağışının ilçemizde ve ülke genelinde etkisini artırması sebebiyle de zorunlu haller dışında hemşehrilerimizin araçları ile yolculuk yapmamalarını ve özellikle park hususunda cadde, sokak, çarşı merkezi ve gibi ana arterlerde çalışmalarımıza engel teşkil etmeyecek nizami bir şekilde park yapmaya özen göstermeleri hususunda ricada bulunuyorum. Anlayışınız ve dikkatiniz için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim