Konya Boğaziçi Koleji  aile iftarında biraradaydı Konya Boğaziçi Koleji aile iftarında biraradaydı

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi şair yazar Kâmil Uğurlu’nun yazı hayatının 60. Yılı münasebetiyle “Kuş Misâli” adlı kitabı okurlara sundu. Otobiyografi/hatırat formunda hazırlanan 100 sayfa hacimli kitapta Uğurlu’nun çocukluk, eğitim ve iş hayatı ile yazı ve şiirlerinden örneklere yer verildi.

TYB Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu 10 Eylül Cumartesi günü, Uğurlu ailesinden Meram Belediyesine intikal eden Tantavi Kültür Merkezinde, 10 Eylül Cumartesi günü Saat 14.00’de Kâmil Uğurlu’nun 60. Yazı Yılına vefa olarak bir program tertip ettiklerini ve Kuş Misali adlı kitabı da bu programda katılımcılara hediye edeceklerini söyledi. Köseoğlu “Yazılarıyla ve hazırladığı şehrengiz kitaplarıyla kültür dünyamıza önemli hizmetleri olan Kâmil Uğurlu’yu bu programda dostlarının anlatımıyla dinleyeceğiz. TYB Konya Şubesi olarak şehre değer katan kültür insanlarına vefamızı göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“Uzun Yaşanmış Bir Hayatın Kısa Hikâyesi” olan kitabın girişinde Uğurlu “Bu kitap, toplum hayatında oynadığı rolden dolayı öne çıkmış birinin otobiyografisi değildir. Başımdan pek çok garip serüvenin geçtiği doğru. Ama bunlar hiçbir zaman, içimde esen fırtınaların bir yankısı, bir uzantısı olarak dışarıya, topluma aksetmedi” diyor.

HABER MERKEZİ  

Editör: TE Bilişim