Konya isim olarak yeni ancak kadro ve tecrübe olarak köklü bir özel öğretim kursuna kavuştu. Konya Tales Özel Öğretim Kursu 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren Konya’da hizmet verecek Tales Özel Öğretim Kursu açıldı Konya isim olarak yeni ancak kadro ve tecrübe olarak köklü bir özel öğretim kursuna kavuştu. Konya Tales Özel Öğretim Kursu 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren Konya’da hizmet verecek. Tales Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tel, Tales Özel Öğretim Kursu’nun tecrübeli, akılcı, lider eğitim sistemi anlayışı ile Konyalı veli ve öğrencilere hizmet vermeye başladığını ve kurum olarak gelecek eğitim öğretim yılı için sınırlı kontenjan, nitelikli eğitim ilkesini esas aldıklarını; tecrübeli ve alanında uzman kadro ile öğrenci ve velilerin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktıklarını sözlerine ekledi. Kurum olarak matematik ve fen ağırlıklı ders programı, etüt sistemi, tarama sınavları, deneme sınavları ile her hedefi ulaşılabilir kılmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

 ‘VELİLERİMİZİN YANINDAYIZ’

 Konya Tales Özel Öğretim Kursu olarak velilerin yanında olduklarını ifade eden Tel, “Ekonomik anlamda ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların farkındayız daha çok öğrencimizi ve velimizi nitelikli öğretim imkanına kavuşturmak amacıyla fiyatlarımızı en alt seviyeye çektik. 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırız. Kursumuzda sınıflar 10 -16 kişilik gruplardan oluşacak. Rehberlik servisimiz sürekli olarak öğrencilerimizi takip edecek, alışılmış rehberlik anlayışından çok daha ileriye giderek birebir eğitim danışmalığı yapacağız. Tarama ve deneme analizleri ile öğrencilerimizin eksiklerini tespit ederek müdahale edeceğiz. Velilerimizle sürekli iletişim içerisinde olacağız. Kayıt olsun olmasın bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi kurumumuza davet ediyoruz. Gelip kurumumuzu, öğretmenlerimizi ve kalitemizi tecrübe etmelerini istiyoruz. Ücretsiz TYT, AYT ve LGS tanıtım dersleri için bizlere öğrencilerimiz ve velilerimiz ulaşabilir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay: “Konyalılara hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” Başkan Altay: “Konyalılara hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum”

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim