banner5

Son gününde dolu dolu

Bu yıl 19’uncudu düzenlenen Konya Tarım Fuarı, son gününde de yoğunluk yaşadı. 20 ülkeden 474 firmanın yer aldığı fuar, binlerce ziyaretçi ağırladı.

18 Mart 2023 Cumartesi 14:25
Son gününde dolu dolu

Bu yıl 19’uncudu düzenlenen Konya Tarım Fuarı, son gününde de yoğunluk yaşadı. 20 ülkeden 474 firmanın yer aldığı fuar, binlerce ziyaretçi ağırladı. Fuara gelen ziyaretçiler sektörde yeniliklerle tanışırken, aynı zamanda alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. 14-18 Mart tarihlerinde TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşen fuardan firmalar da memnun ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner64

banner50