AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık ve teşkilat mensupları ile Cadde Meram İş Merkezi ve Melikşah Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirirken Evliya Çelebi Parkı’nda da vatandaşlarla buluştu. Bölgede bulunan işyerlerinde esnaflarla hasbihal eden heyet kafelerde gençler başta olmak üzere vatandaşlarla sohbet ettiler.

“MİLLETİMİZLE İÇ İÇE HİZMET VE SİYASET ANLAYIŞIMIZ BİZİ DİĞER TÜM SİYASİ ANLAYIŞLARDAN AYIRIYOR”

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti’nin siyaset ve hizmet anlayışının, bugüne dek hiçbir siyasi harekette bulunmayan  farklılılıklarının ve özelliklerinin bulunduğunu kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Biz siyaseti de hizmeti de hemşehrilerimizle birlikte yapıyor, onlardan ve onların fikirlerinden yararlanıyor hatta ilham alıyoruz. Bu bizi diğer tüm siyasi anlayışlardan ayırıyor. Biz bu ziyaretleri sadece seçim dönemlerinde değil sürekli olarak gerçekleştiriyoruz. Milletimiz de bunun farkında olarak bugüne değin bizi hep destekledi ve desteklemeye de devam ediyor. Bunun bilinci ile bugün Konya Milletvekilimiz Selman Özboyacı ve ilçe teşkilat üyelerimizle birlikte Meram esnafına ziyarette bulunup vatandaşlarımızla ve gençlerimizle sohbet ettik” diye konuştu. 

Kardeşlik sofrasında biraradalar Kardeşlik sofrasında biraradalar

“BİZ HİZMET YOLUNDA HEP VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜDÜK”

Sadece ilçenin, şehrin değil tüm ülkenin kazancı anlamı taşıyan bu ziyaretlerin önemine vurgu yapan Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı da, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Her ziyaretimizi, belediyelerimizin ve hükümetimizin gerçekleştirdiği hizmetlerin kamuoyundaki yansımalarını yerinde görmek, eksikleri yerinde tespit etmek, vatandaşlarımızın beklentilerini öğrenmek adına önemsiyor ve sıklıkla tekrarlıyoruz. Bu ziyaretlerde gelecek planlamalarımızı da vatandaşlarımızla konuşuyor, onlara yapılan hizmetleri yüzyüze anlatabiliyoruz. Türkiye’nin geleceği adına bundan, hem vatandaşlarımız hem de biz çok memnunuz. Bu sebeple her daim sahadayız ve sahada olmaya, bu yolu vatandaşlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim