Seydişehir Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Başkan Durmuş Onar ile yola devam edildi. Seydişehir Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulu belediye düğün salonunda yapıldı. Genel Kurula Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Esnaf Sanatkârlar Kredi kefalet Kooperatifleri 20. Bölge Birlik başkanı Mehmet Baybağan, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek ve sendika başkanları ile kooperatife üye esnaflar katıldı.

‘ÇALIŞMALAR ANLATILDI’

Baybağan, kooperatiflerinin altın çağını yaşadığını kaydederek, kaynak sıkıntılarının bulunmadığını, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'ın taleplerine her zaman olumlu cevap verdiğini belirtti. Daha sonra faaliyet raporu, gelir gider durumu ve bilanço, denetim kurulu raporu okunduktan sonra, 2023 yılı çalışmaları ile ilgili bilgi verildi, Kooperatifin 2022 yılını karla kapattığı görüldükten sonra, oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve denetim kurulu yapılan oylama ile ibra edildi. Yasa gereği genel kurulların 4 yılda bir yapılması da oylama ile kabul edildi. Daha sonra tek aday listesi olan, Durmuş Onar, İbrahim Bezci, Mehmet Kavakcı, Ümit Doğruöz, Ramazan Erkaldı' dan oluşan liste oylamaya sunuldu ve dört yıllığına seçildi. 2023 ve 2024 yılları tahmini bütçesi gelir ve giderleri okundu oylamaya sunuldu, kabul edildi.

‘HUZURLA HİZMET YAPIYORUZ’

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, “Son yıllarda birlik ve beraberlik içinde kararlar alındı. Belediye olarak esnafın önünü açacak çalışmalar yaptık. Arasta çarşısı ve Seyit Harun projesinin bunun için yaptık. Aynı şekilde termal tesisleri ziyaret eden 75 bin kişinin 45. den fazlasının şehir dışından geldi. Yeni tesislerin kısa süre içinde temellerinin atıldı Kuğulu Vadisi projesi devam ediyor, Bu hizmetleri huzur iklimi içinde sürdürüyoruz” dedi. Kooperatif başkanlığına tekrar seçilen Durmuş Onar kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Kooperatife yeni ve modern bir bina kazandırdıklarını, desteklerinden dolayı belediye başkanı Mehmet Tutal'a banka müdürü Çiğdem Ateş ve bölge Birlik başkanı Mehmet Baybağan'a teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim