Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Alaylar 2, Necati Kalaycıoğlu, Kızılcalar, Karakavak, Mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Seydişehir Belediyesi ekiplerince, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Alaylar 2, Necati Kalaycıoğlu, Kızılcalar, Karakavak, Mahallesinde güzergahını kapsayan bölgede 17 kilometrelik yol freze ile kazınarak sıcak asfalt serimine başlandı. Necati Kalaycıoğlu güzergahından başlayarak sıcak asfaltlama çalışmalarına devam edildiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Alaylar 2 Mahallesi Bilge Kaan Caddesi,  (Tüvtürk –Hububat Borsası çevre yolu), Kızılcalar Mahallesi Necati Kalaycıoğlu caddesi (Muallimhane Cami Göbeğinden Dumlupınar Kavşağı), Karakavak Mahallesi Süleyman Şah Caddesi, Metehan Caddesi, Yaşar Kocabaş Caddelerinin bulunduğu 17 Kilometrelik güzergahımızda asfaltlama çalışmalarımızda başladı.

Birkaç günlük çalışma sonrasında bu bölgemizde de sıcak asfalt çalışmamızı tamamlamış olacağız “dedi. Seydişehirli hemşehrilerine rahat ve konforlu bir hayat sunmak için sıcak asfalt serimine devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  “Ana arterlerimizden olan önceden yapılmış asfaltını freze ile kazıyarak asfalt serimine hazırladık. Freze ile aldığımız eski asfaltımızı ise ihtiyacımız dahilinde dolgu malzemesi olarak kullanıyor israfın önüne geçiyoruz.  İnşallah bu yolumuzu asfaltladıktan sonra çevre düzenlemelerini de en kısa sürede tamamlayacağız “dedi.Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa ana arter caddelerin asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ İlçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimiz altyapısı tamamlanmış bölgelerimizde farklı mahallelerde tretuvar, kaldırım yapımı, sathi kaplama, yol hazırlık çalışmaları ile asfalt serimi gibi birçok çalışma yürütüyor. İlçemize ve hemşehrilerimize hizmetlerin en güzelini kazandırmaya devam ediyoruz. Amacımız, ilçemizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek. Ana arter caddelerimizde yaptığımız çalışmalarımızda  Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortaklaşa çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ a ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüze  teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerimizi yaparken çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Bu çalışmalarımızı tasarruf tedbirlerimizi göz önünde bulundurarak ihtiyaç dahilinde sezon sonuna kadar aynı yoğun tempoyla sürdüreceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Başkan Altay: “Konyalılara hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” Başkan Altay: “Konyalılara hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum”

Editör: TE Bilişim