Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen, birbirinden eğlenceli etkinliklerin, yarışmaların, akıl, zeka ve konsantrasyon oyunların yanı sıra, çömlek sanatı, sıfır atık atölyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Tırı ve AFAD Deprem Simülasyon Tırının da yer aldığı 4. Çocuk Festivali sona erdi.  2- 5 Şubat tarihleri arasında 4 gün boyunca devam eden çocuk festivalinde binlerce çocuk, doyasıya eğlendi, sömestr tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirdi.

Her gün binlerce çocuk çömlek sanatında, Sıfır Atık Atölyesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Tırında, AFAD deprem simülasyon tırı ve eğitim merkezinin yanı sıra satranç, mas güreşi, mangala, langırt, dev jenga, matematik oyunları, spor gösterileri, şişme oyun parkı gibi etkinliklerle doyasıya eğlendi, sömestr tatilinin tadını çıkardı.

Seydişehir’de sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Birbirinden eğlenceli yarışmaların da yer aldığı festivalde çocuklarımızı 4 gün boyunca misafir ettik. Sömestr tatili süresince çocuklarımız Atatürk Spor Salonunda düzenlediğimiz festivalde doyasıya eğlendi. Çocuklarımızın sosyalleşmesine katkı sağlamak, eğlenirken öğrenmesine vesile olmak amacıyla bu yıl 4’üncüsünü düzenlediğimiz Çocuk Festivalimizde binlerce çocuğumuzu misafir ettik.  Çömlek sanatı, Sıfır Atık Atölyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Tırı ve AFAD Deprem Simülasyon Tırı ile satranç, mas güreşi, mangala, langırt, jenga, matematik oyunları, spor gösterileri, şişme oyun parkı gibi etkinliklerle çocuklarımız sömestr tatilinin tadını çıkardı, hem de eğlenerek öğrendi. Bizim için çocuklarımızın mutluluğu önemli. Geleneksel hale getirdiğimizi çocuk bu yıl 4’üncüsünü düzenlediğimiz festivalimize katılan tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getireceğimiz festivalimizin bir sonraki yıllarda sömestr tatilinde aynı yerde çok daha renkli ve eğlenceli bir şekilde tekrardan düzenleyeceğiz “diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim