Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkan Av. Fatma Şeref Polat, kendisine eşlik eden dernek yöneticileri ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı makamında ziyaret etti.

Dernek çalışmaları ve Karatay Belediyesi'nin kültürel çalışmaları ile alakalı yapılan samimi sohbet sonrasında Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat yapmış olduğu konuşmada; Dernek tüzüğümüzün 2. maddesinde yer alan ‘’Maddi ve manevi mirasımızın en temel unsurlarından Türk Kültürünü, Türk Dilini ve Türk Edebiyatını korumak yaşatmak, ulusal ve uluslar arası düzeyde Türkiye’nin ve Türk milletine has değerlerin tanınmasını sağlamak ibareleri gereğince kültürümüze ve Konya'mıza yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz ifadelerine yer vererek kendisine eşlik eden Prof.Dr Hüseyin Muşmal, Fahri Özçakıl, Salih Sedat Ersöz ve Tayyar Yıldırım ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Selçukya heyeti adına Başkan Polat'a günün anısına Mevlana temalı bir tablo hediye etti. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Selçukya'da iftarda şiir Selçukya'da iftarda şiir

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim