Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir'i ziyaret ederek, oda olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanlarında olacaklarını söyledi. 

Ziyarette Şehit Aileleri Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi alan Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, "Ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.  Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Her türlü sorunlarıyla ilgilenmek ve yanlarında olmak bizlerin bir görevidir. Şehit Aileleri Derneği başkanımıza ve yönetimine bizleri misafir etmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Oda olarak her zaman yapacakları etkinliklerde maddi ve manevi olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmekten ve destek olmaktan mutlu oluruz" dedi.

UNUTULMAMAK EN BÜYÜK DİLEĞİMİZDİR

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Ziyaretimize gelmekle bizleri mutlu ettiniz. Derneğimiz 1994 yılında kuruldu. Şehitlerimizin annesi, babası ve eşi derneğimize üye olabiliyor. Üye sayımız 213'tür. Konya'da 853 tane şehidimiz vardır.  Pandemiden önce her pazartesi günleri dernek olarak şehitlerimiz için hatim duası yapıyorduk. Şimdi tekrar başladık. Sizlerden şehitlerimizi unutulmaması için elinizden geleni yapmanızı bekliyoruz. Özellikle de genç kuşaklarımız şehitlerimizi tanısınlar. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'ı kutluyoruz. Konya Büyükşehir Belediyesinde Şehit ve Gazi Bölümünün açılmasından dolayı da teşekkür ediyoruz. Konya Milletvekilimiz ve Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek'e, Konya halkına, STK'lara ve Konya basınına bizleri verdiği desteklerden dolayı da teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Daha sonra İbrahim Işık, Recep Pekdemir'e ziyaretin anısına bir tablo hediye etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim