Konya Pazarcılar Odası Başkan Adayı Abdullah Sayan ve ekibi, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Yönetim kurulu Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Pazarcı Odası Başkan Vekili Murat Petek’i ziyaret etti.

KONESOB çatısı altında pazarcı esnafına hizmet veren Konya Pazarcılar Odasının olağan genel kurulu Ocak 2022’de yapılacak. Başkanlığa aday olduğunu açıklayan pazarcı esnafı Abdullah Sayan, çalışmalarını arkadaşlarıyla birlikte tüm hızıyla sürdürüyor.

Başkan adayı Sayan, çalışmaları ve projeleri hakkında kısa bilgiler aktarırken, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ise Abdullah Sayan ve ekibine başarı dileğinde bulundu. Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

Başkan Adayı Abdullah Sayan ve ekibi günün ikinci ziyaretini Konya Pazarcı Oda Başkanlığına yaptılar. Burada Konya Pazarcı Odası Başkan Vekili Murat Petek tarafından karşılandılar. Ziyaret yapılan konuşmaların ardından birlik ve beraberlik mesajı çıkarken, günün anısına çektirilen fotoğraf ile ziyaret son buldu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim