Torunbey İnşaat tarafından yapımı gerçekleştiren Point Meram İnşaat Projesi’nin lansmanı bir otelde gerçekleştirildi. Düzenlenen lansman programına ilgi yoğun oldu. Düzenlenen programda Kişisel Gelişim Eğitmeni Rahim Aladağ proje hakkında sunum yaptı.

Başkan Altay: “Konyalılara hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” Başkan Altay: “Konyalılara hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum”

‘POİNT MERAM PROJEMİZİ 24 AY’DA BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ’

Point Meram’ da konforlu, modern, samimi ve özlenilen hayata yeniden başlanacağını ifade eden Torunbey İnşaat Sahibi Mehmet Üresin, “Point Meram Projemizi Konya’nın son dönemlerde popüler olan caddelerinden biri olan Gazze Caddesinde inşa ediyoruz. Yakın zamanda 2. Büyük projemizi de inşallah Gazze Caddesine akın bir alanda gerçekleştireceğiz. Torunbey İnşaat olarak bir villa projesi üzerine de çalışıyoruz. Point Meram Projemizi inşallah 24 ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Projemiz müşterilerimiz tarafından büyük beğeni alıyor. Point Meram’ da konforlu, modern, samimi, ve özlenilen hayata yeniden başlayacak. Samimiyet ve güven üzerine kurulan Point Meram, 7/24 güvenlik hizmeti, 14 ticari mağaza, kapalı otoparkı ve farklı aktivitelerle keyifli zamanlar geçirtecek, edinecek yeni dostluklar mutluluk katacak ve herkesin huzur bulacağı ortak bir yaşam alanı oluşturacaktır.  Toplamda 192 daireden oluşan projede, ayrıcalıklar her zaman önde olacak. Ulaşım kolaylığı sağlayan lokasyonu hastane, otobüs hattı, tren garı ve birçok Avm’ye yakın olması ile Gazze Caddesi konumunda ayrıcalıklı hayatını suncak.   Point Meram’da toplum kurallarına dikkat edilerek refah seviyesi her zaman üst seviyede tutulacaktır. Ortak belirlenen kurallarla saygı, sevgi ve güven içerisinde huzurlu bir yaşama yeniden başlanacak.  Yeni bir hayata başlamak isteyenler için, sevdiklerimiz için, aileniz için Point Meram’a  müşterilerimizi bekliyoruz. Point Meram Projemiz önümüzdeki dönemde Konya’da yapılacak diğer projelere de örnek olacağını düşünüyoruz” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim