Roberto Bravo’nun birbirinden özel ürünleri, Özboyacı Altın Kule Site mağazasında gerçekleştirilen organizasyonda müşterilerin beğenisine sunuldu. Organizasyon hakkında bilgi veren Özboyacı Altın Yönetim Kurulu Üyesi Celal Özboyacı, insanların artık görmekten sıkıldığı ürünlerden sıyrılmayı ve kullanıcıların farklı görünmesini hedefleyen etkinliğin 27 Ekim’e kadar süreceğini belirtti.

‘KONYA’DA YALNIZCA BİZDE VAR’

Aynı zamanda Roberto Bravo markasının bayiliğini yaptıklarını söyleyen Özboyacı, “Roberto Bravo markasının Konya’daki ürünleri bizim müşterilerimize özel olarak sadece bizde var. Farklı tasarımları müşterilerimizle buluşturmak için böyle bir organizasyon yaptık ve ara ara bu gibi etkinlikler yapıyoruz.” diye konuştu. 24-27 Kasım’da da satışa sunulan özel ürünler hakkında bilgi veren Özboyacı, “Roberto Bravo, zaten özel tasarım ürünler üreten bir firma. Bizler de kimsede bulunmayan ve bu markanın sunmuş olduğu 14 ayar ve mücevher takılarını Kule Site mağazamızda satışa sunduk. Özellikle farklı tasarım ürünlerimizi sergiliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

‘BÜTÜN DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ’

Özel indirimlerin mağazada müşterileri beklediğine vurgu yapan Özboyacı, “Göndermiş olduğumuz davetiyelerle mağazamıza gelen müşterilerimize özel, yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz. Uzun zamandır mağazamıza uğramayan dostlarımızı mağazamızda ağırlamak ve aramızda görmek amacıyla bu tür etkinliklere imza atıyoruz. Özboyacı Altın ile henüz tanışmamış kişiler de hem bu sıra dışı mücevherleri görmeye hem de tanışmaya davet ediyoruz. Pandemi süreci olmasaydı her yıl yapmayı planlıyorduk inşallah bundan sonra başka markalarla da bu tür organizasyonlarla müşterilerimizle birlikte olacağız. Bütün dostlarımızı, müşterilerimizi 27 Kasım’a kadar mağazamıza bekliyoruz.” dedi.

HACER CEYLAN

Editör: TE Bilişim