Türkiye’nin çiğköfte markası Oses bin 237. Şubesini Konya’da, Selçuklu, Beyhekim Mahallesi, Fırat Caddesi üzerinde dualarla hizmete açtı. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen açılışa çok sayıda vatandaşın yanı sıra Oses Çiğköfte Konya Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal ve Oses Yöneticileri katıldı. Kuran-ı kerim tilaveti ile başlayan açılış programında dua okundu. Daha sonra kurdele kesilerek, vatandaşlara ve misafirlere Oses çiğköfte ikram edildi. Oses Çiğköftenin bin 237. Bayii olan Hamit, Emine Atik çifti açılışta misafirlerle yakından ilgilenerek, tebrikleri kabul etti.

YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Açılışta konuşan Oses Grup Konya Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, “Geçtiğimiz aylarda pandemiden dolayı gecikmeli de olsa 1001. Bayimizi açmıştık. Aslında Bayii sayımız bin 200’ün üzerindeydi. Bugün Konya’da bin 237. Bayimizin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine geçtiğimiz aylarda Oses Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Yaşar bey’in aldığı ödüllerde var. Türkiye’de yüz franchise firması içerisinden birinci olarak seçildik. Ayrıca Kalite Zirve ödülünü aldık. Ödüle de,  Çiğköfteye de doymuyoruz. Konya’yı çok önemsiyoruz. Seviyoruz. Büyümeye devam ediyoruz. Bu şubemiz Türkiye’de bin 237. Şube, Konya’daki fabrikamızın hizmet vermiş olduğu 87. Şubesi oldu. Fırat Caddesi Şubemiz konum olarak hareketli ve gelişen bir cadde üzerinde, Beyhekim’ e giderken Şafak Caddesi ile Fırat Caddesi kesişimin de bulunuyor. Cazibe merkezi haline gelen bir konumda. Fırat Caddesi Şubemizin, Şehrimize, Oses ailemize, Şube İşletmecilerimiz Hamit Atik ve Emine Atik çiftine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SEVEREK TÜKETİYORDUK, BAYİSİ OLDUK

Açılışta konuşan Hamit Atik, “Burayı açmadan öncede Oses Çiğköfte’yi severek tüketiyorduk. Oses’i araştırdık. Fabrikasının burada olması, zamanında hizmet, temiz ve düzenli yapısını gördük. Tercihimiz Oses’ ten yana oldu. Çok memnunuz” dedi. Emine Atik ise “Eşimle birlikte karar verdik. Fabrikası burada, ürünler günlük taze geliyor. Gelen müşterilerimize taze diyoruz yüzümüz kara çıkmıyor. Her gün sabahleyin arkadaşlar getiriyor. Teslim ediyor. Bizde müşterilerimize en güzel şekilde sunuyoruz. Bölge insanımızı ve tüm vatandaşlarımızı Fırat Caddesi Şubemize bekleriz. Alo paket servisimizde var. Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” diye söyledi. 

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim