Konya’nın başarılı Genel Cerrahi Uzmanlarından Op.Dr. Bülent Erenoğlu, kendi kliniğini hizmete açtı.  Selçuklu İlçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi, Kahramanlar Caddesi’ndeki kliğin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Toplumun önemli bir bölümünde bulunan hemoroid tedavisinde başarılı operasyonlara imza atan Bülent Erenoğlu, muayenelerini kendi kliniğinde yapacak. Op.Dr. Erenoğlu yaptığı açılış konuşmasında, katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederek, “Hastalarımıza daha güzel bir ortamda hizmet vermek için çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Bu noktada özel kliniğimizi hizmete açtık. Cerrahi noktada sorunlarınıza en iyi şekilde cevap vermek için bu kliniği yaptık. İlginizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

AÇILIŞTA AT HEDİYE EDİLDİ

Açılışta ilginç bir gelişme de yaşandı. Op. Dr. Bülent Erenoğlu’na bir arkadaşı at hediye etti. Aşır Koç, hediye edeceği atı tören alanına getirerek Erenoğlu’na takdim etti.

Açılış yapılan dua ve kesilen kurdele ile gerçekleşti. Açılışa Konya sağlık camiasından ünlü doktorlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EMİNE AKHAN

Editör: TE Bilişim