Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) 2022 Çalıştayı Ramada Plaza’da gerçekleştirildi. KONTİMDER yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği 2022 Çalıştay programında, 2021 yılındaki dernek faaliyetleri değerlendirildi.

2022 yılına ilişkin faaliyet planlamasının yapıldığı çalıştayda, komisyonlar bilgilendirme yaparak, bu yıl yapılacak faaliyetleri anlattı.

Çalıştay programının açılışında konuşan KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Küçük, her yıl çalıştay düzenleyerek derneğin faaliyet planlaması ve hedefler konusunda istişare yaptıklarını söyledi.

2020 de başlayan ve hızla tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin, insanlığı birçok problemle karşı karşıya bıraktığına dikkat çeken Gökhan Küçük,  Covid-19 virüsünün çeşitli varyantlarıyla hala hayatımızı olumsuz etkilemeye devam ettiğini söyledi.  Pandeminin yaşam tarzımızı etkilediği gibi ticari faaliyetlerimizi de belirgin şekilde etkilediğini belirten Gökhan Küçük, “Bu süreçte satış, satın alma, teslimat, ödeme ve buna bağlı olarak tüm iş yapış şekillerimiz önemli ölçüde değişikliğe uğramıştır. Dünyada oluşan bu olumsuzluklar ticari dengeleri alt üst ederek, tedarik zincirini bozmuş ve emtia fiyatlarının yüksek ölçüde artmasına sebep olmuştur. Küresel iklim krizi, komşu ülkeler arası yaşanılan gerginlikler pandemi süreciyle zaten bir çıkmaza giren dünya ekonomisini daha da öngörülemez bir duruma getirmiştir.” dedi.

‘OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN MÜCADELEYE DEVAM’

Gökhan Küçük, tüm bu olumsuzluklara rağmen KONTİMDER olarak görevi devir aldıkları günden bu yana ekip olarak birçok güzel faaliyete imza attıklarını söyledi. Gökhan Küçük şöyle konuştu: “Bu özverili çalışmalarımızın derneğimizi takip edenler nazarında takdir görmesi bizleri de mutlu etmiştir. Hepinize vermiş olduğunuz emekler için ayrı ayrı teşekkür ederim. Günümüz koşullarında doğru ve anlamlı büyümenin yolunun kurumsallaşmadan ve değişime hızlıca adapte olmaktan geçtiğini biliyoruz. Kalan görev süremiz içerisinde ki en önemli sorumluluğumuz, derneğimizin ve üyelerimizin değişen koşullara uyum sağlamalarına katkı sunmak aynı zamanda karşılaşacakları problemlere yerel ve ulusal düzeyde çözüm arayarak, ülke ekonomisi için katma değer yaratacak işler çıkmasına destek olmaktır. Yılsonuna kadar yapacağımız işleri planlayacağımız çalıştayımıza yenilikçi fikirlerinizle önemli katkılar sağlayacağınıza eminim. Çalıştayımızın ülkemize, şehrimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim