Meslek çalışanlarını bilgilendirmek adına seminer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyelerine ve stajyerlerine Vergi Kanunlarındaki Güncel Değişiklikler Konulu bir Seminer düzenlendi.

Konya SMMM Odasının düzenlemiş olduğu Vergi Kanunlarındaki Güncel Değişiklikler Konulu Seminerde, İstanbul SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Eğitimci Halim Bursalı üyeleri ve stajyerleri bilgilendirdi.

Seminerin açılışında konuşun Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal mesleki anlamda bilgileri güncellemek için üyelere ve stajyerlere yönelik eğitimlerin aralıksız devam ettiğini belirtti.

Düzenlenen seminerde 7338 Sayılı Kanunla Vergi Kanunlarımıza Getirilen Değişiklikler, e-Uygulamalarda Gündem, İşletmede Bulunan Döviz ve Altınlardaki Kur Farkı ve Faiz Gelirlerindeki İstisna, Yılsonu Hatırlatmaları, Gündemdeki Diğer Değişikler konusu hakkında üyeleri ve stajyerleri bilgi verildi.

Başkan Abdil Erdal Staja Giriş Sınavı Hazırlık Kursu ve Konya SMMM Odası, İŞKUR ve Selçuklu Halk Eğitim İşbirliği içerisinde İstihdam Garantili Ön Muhasebe Kurslarının süreceğini ifade ederek, “Sosyal Etkinlik olarak üyelerimiz ve stajyerlerinden oluşan Futbol Turnuvasını 12. Haftasını gerçekleştireceğiz. 1-7 Mart tarihleri arasında Muhasebe Haftası nedeniyle Odamızda, Muhasebe Haftası kokteylini üyelerimiz ve stajyerlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

DURAN ÇÖLCÜ

Editör: TE Bilişim