Konya Mobilyacılar Odası, pandemi ve ekonomik şartlar nedeniyle atölyesini kapatmak zorunda olan üyelerine sahip çıktı. Oda binası ile makine parkuru üyelerin ücretsiz hizmetine sunuldu. Başkan Mehmet Günbaş, zor günlerin omuz omuza verilerek, birlik ve beraberlik içerisinde en kısa sürede atlatılacağına inandığını belirtti.

(ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ’

Kovid-19 salgını kaynaklı birçok sorunun yansımasının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görüldüğünü belirten Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, ancak Türkiye’nin tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek irade, birikim ve güce sahip olduğunu belirtti. Zor günlerin ancak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatılabileceğini ifade eden Günbaş, bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini kaydetti.

Konya Mobilyacılar Odası olarak bu bilinçle hareket ederek üyelerine destek vermeye devam ettiklerini belirten Günbaş, olumsuz şartlar nedeniyle atölyesini kapatmak zorunda kalan esnafa odanın kapılarını sonuna kadar açtıklarını ve makine teçhizatını bedelsiz kullanıma sunduklarını kaydetti. Mehmet Günbaş “Pandemi ve ekonomik nedenlerle atölyesini kapatmak zorunda kalan üyelerimiz, oda binamızın giriş katında bulunan, tamamını projeler ile kurduğumuz Mobilya İmalat ve Mobilya Döşeme makine parkuru ile 3 boyutlu çizim merkezi olan atölyemizdeki makineleri ücretsiz bir şekilde kullanarak işlerine devam edebilecekler. Esnaflarımız konuyla ilgili detaylı bilgiyi odamıza müracaat ederek öğrenebilirler” dedi.

Günbaş konuyla ilgili açıklamasını “Ülkemiz güçlüdür. Zor günleri omuz omuza vererek birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. Bizler de üzerimize düşen her görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanarak tamamladı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim