Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş sabah namazı için Kapu Camii’nde biraraya gelen Muhittin Güzelkılınç İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile buluşarak çorba ikramında bulundu. Sabah namazı buluşmasının buluşmaların en güzeli olduğunu belirten Kavuş, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

 Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş farklı etkinliklerle ilçedeki çocuk ve gençlerle buluşmaya devam ediyor. Sabah namazını Kapu Camii’nde Muhittin Güzelkılınç İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile kılan Başkan Mustafa Kavuş ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca öğrencileri belediye binasında misafir ederek çorba ikramında bulundu.

BAŞKAN KAVUŞ; “BULUŞMALARIN EN GÜZELİYDİ”

Tozoğlu: Mesleğimiz lokomotiftir Tozoğlu: Mesleğimiz lokomotiftir

Öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kavuş, “Bugün sizlerle sabah namazında buluştuk.  Bu buluşmaların en güzeliydi. Sizleri hem camiye alıştıran hem hayatın içine dahil ederek çalışmalar yapan, emek harcayan değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hayatınız namazsız olmasın. Allah sırat-ı müstakimden ayırmasın. Öğrenmeden daha önemli iş, öğrendiklerimizi hayata geçirmektir. Allah bize öğrendiklerimizi uygulamayı, başkalarına da uygulamada yardımcı olmayı nasip etsin” dedi. Belediyelerin işleyişi hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Kavuş, ilçe sınırlarındaki 69 mahallede yaşayan vatandaşların doğumundan vefatına kadar her alanda çalışmalar yapıldığını kaydetti. Muhittin Güzelkılınç İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ise sabah namazı buluşmalarında kendilerine eşlik ederek ikramlarda bulunan Başkan Kavuş’a teşekkür etti.

Başkan Kavuş, çorba ikramının adından öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim