Meram Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri Hz. Mevlana’nın 748. Vuslat Yıldönümü kapsamında gerçekleşecek olan Mevlana etkinlikleri nedeniyle şehre gelen misafirlerin olumsuz bir durumla karşılaşmaması için şehir merkezindeki işletmelere yönelik denetimlerini artırdı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Daha önceki yıllarda olduğu gibi yine tüm esnaf ve hemşehrilerimizle, misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız” dedi.

‘ETKİNLİKLER ŞEHRİMİZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Hz. Mevlana’nın Vuslat Yıl Dönümü’nde Konya’nın farklı bir havaya büründüğünü kaydederek, “Her yıl olduğu gibi bu sene de etkinlikler kapsamında birçok yerli ve yabancı misafirimizi şehrimizde ağırlıyoruz. Hz. Mevlana’yı andığımız bu dönem şehrimiz için çok anlamlı. Şehrimizde farklı bir hava oluşuyor. Bu yıl ‘İrfan Vakti’ temasıyla düzenlenen törenlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

‘TÜM ESNAF VE HEMŞEHRİLERİMİZLE MİSAFİRLERİMİZE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ’

Konya’ya gelen misafirlerin şehirde kaldıkları süre boyunca güzel vakit geçirmeleri için çaba harcadıklarını belirten Başkan Kavuş, “Misafirlerimize tüm esnaf ve hemşehrilerimizle ev sahipliği yapıyoruz. Misafirlerimizin huzur şehri Konya’mızdan memnun bir şekilde ayrılması tek dileğimiz. Törenler bir anlamda da şehrimizin ekonomisine ciddi bir şekilde katma değer sağlıyor. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması adına tüm tedbirlerimizi aldık. Özellikle şehrimize gelenlerin yoğun olarak kullandığı alanlarda zabıta ekiplerimiz hijyen, fiyat ve yönetmeliğe uyulması noktasında denetimlerini sürdürüyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi yine misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim