MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, çağrı merkezi yöneticileriyle bir araya gelerek pandemi sebebiyle yaşanan tüm zorluklara rağmen 2020 yılında tüm hedeflerinde başarılı olan çağrı merkezi personellerine teşekkürlerini iletti ve 2021 yılı için planlamalarda bulundu.

Çalışanlarının sağlığını her zaman ön planda tutan MEDAŞ, Corona Virüsüne karşı toplu alanda çalışma zorunluluğu olan 150 kişilik 186 Çağrı Merkezini 2020 Mart ayı itibariyle COMDATA ile birlikte hızlıca gerekli alt yapıyı sağlayarak çağrı merkezi çalışanlarının evlerini ofise çevirmişti.

1 Haziran’da normalleşme kararı alınmasına rağmen MEDAŞ riske girmedi ve çağrı merkezi home office çalışma düzenine devam etti. Çalışanların sağlığı için gereken tüm önlemler eksiksiz yerine getirilirken hizmet kalitesinin düşmemesi için gerekli tüm adımlar atıldı. Evden hizmete rağmen çağrı merkezi değerlerinde herhangi bir değişme olmadı. Sağladığı kaliteli hizmetten ödün vermeyerek çağrı merkezi müşteri memnuniyetini yüzde 95 oranlarına taşıdı. Evden çalışma döneminde yaklaşık olarak,1.5 milyon çağrıyı yüzde 99.7 ulaşım oranıyla karşılandığı belirtildi. Kesintisiz enerji hedefini benimseyerek çalışmalarına devam eden MEDAŞ’ın, çağrı merkeziyle 7/24 hizmete devam edeceği ifade edildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim