Şifre Medya tarafından düzenlenen Uluslararası Antika Müzayedesi 20-21 Mayıs tarihleri arasında Konya’da gerçekleşiyor. İbrahim Doğan’ın organizasyonunu yaptığı müzayede, içerisinde antika değeri taşıyan özel eserleri barındırıyor. Bu nadide eserler 20-21 Mayıs tarihinde Şifre Medya’da, antikaseverler ve koleksiyonerler ile buluşacak. İki gün sürecek olan festival, 20 Mayıs 19.00’da Trio Dinletisi ile başlayacak, açılış programının ardından ise müzayede başlangıcı ile devam edecek.

Festival, 21 Mayıs tarihinde de saat 19.00’da Trio Dinletisi ile başlayacak olup, 20.00’da ise karma antika müzayedesi ile devam edecek. Yaşanmışlıklarla dolu olan özel antikaların gelecek nesillere aktarılmasının amaçlandığı bu müzayede de, tarihi dokular yeniden yaşam alanlarında hayat bulacak.Müzayedede 1750 tarihinde el yapımı olarak hayat bulan ve Dünya’da eşine rastlanmayan Osmanlı Cep saati de görücüye çıkacak. Ayrıca eşine az rastlanan 300’ü aşkın eser müzayedede katılımcıların beğenisine sunulacak.

HABER MERKEZİ

Başkan Altay: “Konyalılara hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” Başkan Altay: “Konyalılara hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum”

Editör: TE Bilişim