2021 yılının ekim ayında Abdullah Okutan tarafından Konya’da kurulan DiyetGo, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Çekirdek Ön Kuluçka Programına katılmaya hak kazandı.  DiyetGo markası, İTÜ ÇEKİRDEK Ön Kuluçka Programı kapsamında girişimcilik yatırımı yolunda önemli bir adım atmış oldu. Ağustos ayı başında gerçekleştirilen ve binlerce girişimci adayının katıldığı mülakatlar sonucunda Diyetgo, Ön Kuluçka Programı ile eğitim, mentörlük ve yatırım süreçlerini içeren Türkiye’nin en önemli kuluçka merkezine dahil oldu. 1 ay sürecek eğitimin sürecine paralel olarak 2022 yılı sonunda yapılacak olan İTÜ Çekirdek Bing Bang Challenge programına hazırlık yaptıklarını belirten DiyetGo’nun Kurucusu Abdullah Okutan, İTÜ çekirdek 4. Dönem ön kuluçka programına kabul edilmenin mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti. 1 aylık eğitimin sonunda mentör ve yatırımcı görüşmelerin başlayacağını dile getiren Okutan, İTÜ Çekirdek’te yer alarak girişim ekosisteminin içerisinde DiyetGo markasını geliştirmeye devam ettiklerini vurguladı. 2022 yılının Eylül ayında projenin hayata geçirileceğinin müjdesini veren Abdullah Okutan, DiyetGo markasının online diyet ve sağlık sektöründe farklı bir çizgide hizmet vereceğini, yetişkin bireylere ve ebeveynlere; 7/24 güvenli online uzman desteği sağlayacaklarını ifade etti. DiyetGo’nun Kurucusu Abdullah Okutan diğer sorulara ise şu şekilde cevap verdi;

DiyetGo Nedir? 

“SAĞLIKLI YAŞAM RİTÜELİNİZİ DEĞİŞTİRİYORUZ”

Sağlıklı yaşam için yeterli ve dengeli beslenerek hayalindeki ideal kiloya ulaşabilirsin. O nedenle, her cuma günü “hafta sonu geçsin pazartesi diyete başlayacağım” diyen ama o diyete hiç başlamayan sen dahil herkesi, online diyet platformu olan DiyetGo’da uzman diyetisyenlerimiz ile bir araya getiriyoruz.  Diyetisyen ve danışan uyumunu göz önünde bulundurarak daha sağlıklı bir yaşam yaratma misyonu ile çıktığımız bu yolda, doğru ve sağlıklı beslenme yöntemlerine en kolay ve en hızlı şekilde ulaşmanı hedefliyoruz. Danışanların online diyet programlarını keyifle ve kolaylıkla uygulamasını sağlamak için çalışan DiyetGo, online diyet platformlarına yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlamaktadır.

DİYETGO’DA NELER YAPABİLİRSİN?

Diyetisyen ve danışanlara en iyi hizmeti sunmak için hayata geçen DiyetGo’da, alanında uzman diyetisyen ve beslenme uzmanları rehberliğinde daha fit ve sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsin. Hizmet almak istediğin bir diyetisyen ile kolayca iletişime geçebilir, birlikte belirleyeceğiniz gün ve saate göre kolaylıkla randevu alarak sağlıklı yaşam için ilk adımı atabilirsin.  DiyetGo’da, danışan olarak bugün sağlıklı yaşamının ilk günü olabilir. DiyetGo sayesinde istediğin şehirden istediğin diyetisyen ile iletişim kurabilir, aralıklı oruçtan, ketojenik diyete kadar ihtiyacın olan beslenme şeklini diyetisyenin ile belirleyerek online diyet programına başlayabilir ve ideal kilona kısa sürede ulaşabilirsin.  Ya da alanında uzman bir diyetisyen olarak oluşturduğun profil sayesinde online diyet hizmeti almak isteyen danışanlara kolaylıkla ulaşabilir, günlük diyet listelerini oluşturabilir, randevularını takip edebilir, video ve görsellerini yükleyerek daha çok insana ulaşabilirsin.

Başkan Kavuş; “Biz hizmet yolunu milletimizle birlikte yürüyoruz” Başkan Kavuş; “Biz hizmet yolunu milletimizle birlikte yürüyoruz”

İSTEDİĞİN DİYETİSYEN BİR “TIK” UZAKTA

Diyetisyen ya da beslenme uzmanının senin için özel hazırladığı online diyet hizmetini istediğin yerde uygulayarak kilo verebilir, kilonu koruyabilir ya da kilo alabilirsin. Diyetisyen kontrolünde ilerleyeceğin sana özel diyet programı ile doğru beslenme alışkanlığı kazanırken aynı zamanda sindirim sistemini düzene sokarak hayalindeki sağlıklı yaşam şekline kavuşabilirsin. DiyetGo, üniversitelerin ilgili bölümlerinin 4 yıllık eğitim veren beslenme ve diyeyetik bölümü mezunu, kendini bu alanda geliştirmiş ve sağlıklı yaşam konusunda güncel bilgilere hakim alanında uzman diyetisyenler ile çalışmaktadır. Danışan ve diyetisyen bağının güvenle oluşması gerektiğine inanan DiyetGo, danışanlara daha iyi hizmet verebilmek için bu konuda hassas davranmaktadır. 

HABER MERKEZİ