Konya Ticaret Odası (KTO) Meslek Komiteleri seçimleri tamamlandı. Başkan Selçuk Öztürk’ün Sarı Liste ile girdiği seçimlerde 158 meclis üyeliğinden 152’sini kazandı.KTO Meslek Komiteleri seçimi Uluslararası Fuar Merkezinde yapıldı. Üyeler saat 09.30’dan itibaren sandıklarında oylarını kullandı. Saat 17.00’da seçimin bitmesinin ardından yapılan sayımlarda Başkanı Selçuk Öztürk, Sarı Liste ile girdiği seçimlerde 158 meclis üyeliğinden 152’sini kazandı. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen seçimlerin sonuçlarının alınması ile birlikte Sarı Liste temsilcilerine hitaben teşekkür konuşması yaptı.

BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN ÜYELERE TEŞEKKÜR

Sonuçların belli olmasının ardından oda üyelerine seslenen KTO Başkanı Selçuk Öztürk, sonuçların hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Seçim sonuçlarına göre; Sarı Listemiz 158 Meclis Üyeliğinden 152’sini kazanma başarısı elde ettik. Böyle bir sonucu bize nasip eden Cenabı Hakk’a hamdolsun. Sonuçların hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Tüm komitelerimizde yapılan seçimlerimizin; temsil ettiğimiz Odamızın büyüklüğüne, sahip olduğumuz inancımıza ve ahlaki değerlerimize yakışır bir şekilde tamamlanmasından dolayı büyük bir mutluluk duymaktayım. Seçimlerimizin huzurlu bir ortamda yapılması, seçimin ve oyların sayılması sırasında herhangi bir üzücü hadisenin yaşanmaması bize ayrıca mutluluk vermiştir. Seçim sebebiyle bir üyemizin bile kalbinin kırılmasına, bir üyemize bile hesabını veremeyeceğimiz bir tutum içine girilmesine müsaade edemezdik. Gösterdiğiniz hassasiyet için ayrıca müteşekkirim. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Odamızın sahibi olan ve Odamızın yönetimi için vekilliklerine talip olduğumuz tüm üyelerimize, buraya kadar gelerek oylarını kullandıkları için canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Odamızın en güzel hasleti, en gurur duyduğumuz özelliği birlik ve beraberliktir. Bugünkü seçimimiz birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermiştir. “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” öğüdünü hiçbir zaman unutmayacağız Cenab-ı Allah’ın izniyle. Tüm komitelerde liste ayrımı gözetmeksiniz aday olan ve seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılar ve hayırlı hizmetler diliyorum” dedi.

‘BİRLİK VE BERABERLİK RUHU İLE ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Yeni dönemde de Konya Ticaret Odası olarak üyelerimizin refahını artırmak, şehrimizin her alanda gelişmesine katkı sağlamak için gereken her türlü çalışmaları Komite ve Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik şuuru ile yapacaklarını ifade eden Öztürk, “Yapılan seçimlerde Sarı Liste’mizin büyük bir başarı elde etmesinde, seçim kararı aldığımız ilk günden itibaren gecesini gündüzüne katarak, fedakârca çalışan yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sonuçlar, bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığını teyit etmiştir. Aynı zamanda, yeni dönemde yapacağımız çalışmalar için bizi cesaretlendirmiştir. Komitelerimizde, Meclisimizde, görev alacak arkadaşlarımızın Odamızın büyüklüğüne ve hedeflerine uygun şekilde çalışacaklarına inancım tamdır. Şehrimize ve ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğimiz bu yeni dönemde, geçen dönemde olduğu gibi cesaretle, kararlılıkla, inançla yürümeye devam edeceğiz. Sizlerden istirhamım sadece seçim zamanı değil, bir dönem boyunca üyelerimizle irtibatınızı koparmamanız; sorunlarını, taleplerini, dertlerini her zaman dinlemenizdir. Odamızın çalışmalarını, yürütülen projeleri sürekli olarak üyelerimizle paylaşmanız önem taşımaktadır. Üyelerimiz bir dönem boyunca, verdikleri oyların karşılığını aldıklarının gururunu taşısınlar. Bir kez daha bugünkü seçimlerimizle başlayan 2022 – 2026 dönemi için seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Odamıza ve sektörlerimize hayırlı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum.18 Kasım 2022 Cuma günü gerçekleştireceğimiz seçimlerimizin de hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

KOMİTELER ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:

1.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Aslankardeşler Tarım Ürünleri, Metin Maşalı Çiçekçilik, Günindi Gıda Petrol Ürünleri İnşaat ve Taşımacılık, Üçpınar Tarım Ürünleri, Yavuz Kibrit -Yavuz Tarım

2. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Avs Tarım Ürünleri, Göksel Tarım, Koçakerler Tarım Petrol, Rıfatoğlu Tarım, Musa Kayhan – Sena Tarım Ürünleri

3.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Mutluerler Ekmek, Akif Usta Unlu Mamüller, Başakİhlas Unlu Mamüller, Selim Sultan Gıda Sağlık,İnşaat, Özbaşak Otomasyon Ekmek ve Gıda Sanayi

4.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Aydınalp Un, Ayyıldız Ambalaj Tarım, Şanlı Yem, Güneyler Un, Mustafa Altınay Yem.

5. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Adnan Eser Hayvancılık, Canbazoğlu Besicilik, Halkulaşım Nakliyat Akaryakıt Hayvancılık ve Müteahhitlik, Yayladüzü Süt ve Süt Ürünleri, Ahmet Kılıçarslan- Kılıçarslan Etliekemek.

6.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Ali Ölmez Gıda, İsmail Saraçoğlu Hayvan Ürünleri, Çağtav Tavukçuluk Besicilik, Kılınçarslan Et Süt Veterinerlik, İlker Et Ürünleri Gıda Hayvancılık İnşaat ve Otomotiv

7.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Mahmut Çakal, Doğan Cömert Gıda Tarım Ürünleri Otomotiv Hayvancılık ve Hizmet Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Hamme Gıda Tarım ve Hayvancılık, Özel Tat Gıda Pazarlama Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Jetpak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi.

8.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Gıdasan İhtiyaç Maddeleri, Aybala Gıda Turizm, Tatlısumaklar Tarım Petrol İnşaat Gıda, Muammer Çatlı Gıda Maddeleri Attariye ve Kırtasiye, Esaslı Gıda ve İhtiyaç Maddeleri.

9.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Özçelikkayalar Alışveriş Merkezleri, Ç.T.N Tarım Gıda Maddeleri, Bozkırlılar Gıda ve İhtiyaç Maddeleri, Asfora Gıda İnşaat Petrol Ürünleri, Cangross Gıda İnşaat, Emlak, Otomotiv Petrol, Vuslat Unlu Mamuller, Abdülcelil Gövez- Gövez Ticaret

10. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Pınar Kuruyemiş Gıda, Özçiğdem Kuruyemiş Gıda, Arı Hurma Kuruyemiş, Çınaraltı Şifalı Bitkiler, Bardakçı Yağ ve Gıda.

11. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Beşel Endüstriyel, Tatlısumak Şekerleme, Talat Özakpınarlar Gıda, Salur Gıda, Hasan Ekici Gıda

 12. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

 Atasay Ayakkabı, Ehil Ayakkabı, İç Anadolu Ayakkabı ve Malzemeleri, Emrah Baran Ayakkabıcılık, Özdede Bilgiyasar Metal Ayakkabı Tekstil

13. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

D.R.S Ayakkabı, Çarık Ayakkabı, Konbey Ayakkabı, Oğuz Ayakkabı, Cihan Ayakkabı.

14. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Muzaffer Büyüktemiz- Muzaffer Perde Çeyiz, Erşahin Mefruşat, Mevlüt Yetkin- Yetkin Halı, Solak Tekstil İnşaat ve Gıda, Mehmet Aksu- Desen Ev Tekstili ve Mobilya.

15. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Gürcanlar Tuhafiye Manifatura Ev Tekstili, Avşar Tekstil Triko Konfeksiyon, Ekrem Böcü- Kardeşler Ticaret, Safari Orman Ürünleri ve Tekstil Sanayi, Mehmet Erken- Cici Bebe.

16. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

B.Z.D Tekstil, Genç Özlem Tekstil, Mustafa Koçak- Mustafa Koçak Tekstil, Ahmet Özkan Çınar Tekstil, Seres İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret.

 17. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

 Hesna Tekstil Sanayi, Özgül Konfeksiyon Tekstil, Keçeciler Tekstil Gıda, Parlaklar Konfeksiyon Tekstil, Ugi Uyarlar Tekstil.

 18. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Polatoğlu Kereste Nakliye, Venge Orman Ürünleri, Çamurcu Orman Ürünleri, YK Mobilya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret, Mevlana Dekorasyon Orman Ürünleri İthalat İhracat. 

19. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Kale Pazarlama, Tezcan Ev Gereçleri, Zirve Dayanıklı Tüketim Malları, Ündaş Dayanıklı Tüketim Malları, Orkon Soğutma Sistemleri Elektrikli Ev Aletleri Otomotiv Gıda.

20. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Sarraf Başak Tarım Ürünleri, Abdullah Çiçek- Miray Kuyumculuk, Ali Cenap Zeybekoğlu- Sarraf Zeybekoğlu, Vahdi- Mevlüt Karacaoğlu Kuyumculuk, Demirkan Kuyumculuk

21. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Göktuğ Plastik, Pehlivan Endüstriyel Mutfak, Avcıoğlu Dayanıklı Tüketim Malları, Çankaya Fotoğrafçılık, Şura Kasetçilik,

22. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Tosunlar Kırtasiye, Odak Okul Ders Araçları Kırtasiyecilik Maatbacılık ve Ticaret, AKS Alışveriş Merkezi Sanayi ve Ticaret, Kayzer Kalibrasyon Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, Konya Proser Ofis Sistemleri Tekstil İnşaat Turizm ve Reklam.

23. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

İconia Bilişim Teknolojileri, MFK Mağazacılık, Esay İnovasyon Pazarlama, Sentos Yazılım Teknolojileri, Tulipa Bilişim Teknolojileri, Uğur Şakreker Uğur Bilgi İşlem, DGN İnovasyon Yazılım Bilişim.

24. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Servet Ofset Matbaacılık, Erman Ofset Matbaacılık, Poçan Matbaacılık, Olgunçelik Matbaa Ambalaj, İbrahim Güvenç Anadolu Ofset Matbaa.

25. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

 KTO Karatay Üniversitesi Yayıncılık, Yusuf Erhan Arı Zirve Medya, Dekobeyt Yapı Reklam Matbaa Sanayi ve Ticaret , Atlıkarınca Reklam Ajansı ve Danışmanlık Hizmetleri, Mehmet Tokat- Bizce Sanat Tabela ve Reklam. 

26. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Mehmet Çakır GMC Cep Telefonu ve Aksesuarları, Taşkın Telekom ve Güvenlik Sistemleri, Cin Cin Elektronik, Emre Babayiğit- Babayiğit Elektronik Sistem Teknolojileri, Hançer Teknoloji Sistemleri Bilişim Güvenlik.

27. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Başaranlar Mühendislik Elektrik İnşaat, Yeni Yıldırım Elektrik, Ahmet Bostanoğlu- Elkon Elektrik, NEO Enerji Mühendislik Danışmanlık, SCADA Elektrik Elektronik Otomasyon Makine Mühendislik.

28.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

AYC Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret, Söz Patent Limited Şirketi, Atılım Ortak İş Sağlığı ve Güvenliği Özel Eğitim Mühendislik İnşat ve Ticaret, Ahi Arabuluculuk Anonim Şirketi, Eksen Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi Konya Şubesi.

29. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Lameks Dış Ticaret Limited Şirketi, Pamira Dış Ticaret Limited Şirketi, Remar Stone Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mers Global Otomativ Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ARC Simulator Motion Technology İç ve Dış Ticaret Yazılım Tasarım Makina İmalat, Arçek İnşaat Tekstil Otomativ, Aytok Filtre Sistemleri Plastik Makina.

30. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Konya Hazır Beton Sanayi ve Ticaret, Konal İnşaat Sanayi ve Ticaret, Besta Hafriyat Kum Ocağı İşletmeciliği, Ünal Korkmaz Hazır Beton Çimento Madencilik, Akyuva Müteahhitlik Beton Mamülleri

31. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Erkuş Döküm İletişim, Demir Kardeşler Döküm, Emin Yaldız Metalurji Makine Gıda, Mustafa Yolcu- Ören Döküm, Oflaz Döküm

32. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

İkizler Kalıp Press Sanayi ve Ticaret Limitted Şirketi, Konkap Galvaniz Metal İşleme, Hasan Hüseyin Ceran- Ceran Kalıp, Mubaş Metal Kalıp Aliminyum, Akay Model Sanayi ve Ticaret, Plasmarket Plastik ve Metal Kalıp Makine, Alcan Reklamcılık ve Halkla İlişkiler.

33. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Torunlar Demir Saç Profil, Şen Demir, Başalp Demir ve Saç, Pakdemir Ticaret, Maşalı Demir Çelik

34. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Doğrular Ev Ürünleri, Güçal Cephe Sistemleri, Aksevinç Park Sanayi ve Ticaret, Piramit Madeni Eşya, Atalet Yapı Proje İnşaat 

35. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

İhsan Koçak Makina, Anadolu Kesici Takımları ve Sistemleri, Şen Saadet Hırdavat, Hüsnü Öztürk Teknik Hırdavat, Fatih Ergül Hırdavat.

36. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Özdöken Tarım Makineleri, Anıl Yatağanlı Tarım Makineleri, Genel Değirmen Makine, Öz Telefoncular Saç Demir Ürünleri, Alparslan Tarım Makinaları, Genç Değirmen Makinaları, Empero Endüstriyel Mutfak Ekipmanları.

37. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Metosan Hidrolik- Pnömatik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Bozyiğitler Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Azak Isı Değiştiricileri Sanayi Limited Şirketi, Elmalı Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Acar Sondaj Makine Otomativ İnşaat Nakliye, Dear Güneş Enerji Sistemleri, Ongün Enerji Madencilik Isı ve Metal Sanayi. 

38. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Keleş Kurtarma Hizmetleri, Spartek Makine Otomativ, Ceykon Makine Metal, Dhalift Asansör Makine Otomotiv ve İnşaat, Mevlüt Ceylan Metal Dişli Makine Otomotiv Nakliyat, Özgüç Hidrolik Vinç Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Heda Lift Makine Metal İnşaat.

39. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Büyük Sağlam Orman Bahçe ve Tarım Aletleri, İbrahim Ümit Makine, Mustafa Başak Kaynak Elektrotları Hırdavat, Sandıkçılar Makina, Alternatif Motor Sanayi ve Ticaret.

40. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri, Önpen PVC Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atıkpen PVC ve Aliminyum, Faysa Plastik İnşaat Makina, Mehmet Yüzbaşıgil İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

41. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

 Gülpilsan Plastik, Turan Plastik, Armoni Plastik, Aveaplast Sulama Tarım Ürünleri, Yusufoğlu Kimya Medikal Plastik Gıda Tarım, Aktepe Plastik Ambalaj Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Ceran- Ceran Kaucuk.

42. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Güneş Tarım İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Profam Madencilik Tarım Ürünleri, Safa Tarım, Candem Gübre, Mikdat Bağcı Otomotiv Sanayi Ticaret, Önder Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Başaşcı-Şahan Kolonyaları.

43. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Konya Okkalar İnşaat, Adem Bulut İnşaat, 3M Mühendislik İnşaat, Altunay İnşaat, Torun Mühendislik İnşaat, Doğancı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Topal İnşaat, Arca Müteahhitlik, Poliyapı İnşaat Mühendislik Mimarlık.

44. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Fetih İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Madencilik, Necdet Fidan İnşaat, Hakkı Agah Ermumcu, Biberci İnşaat, Mehmet Ali Ünal İnşaat.

45. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Sınırlı Sorumlu Gözde Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, Sınırlı Sorumlu Selçuk Park Konut Yapı Kooperatifi, Sınırlı Sorumlu Tabi Bilimler Konut Yapı Kooperatifi, Sınırlı Sorumlu Akasya Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, Sınırlı Sorumlu Sidre Kent Konut Yapı Kooperatifi.

46. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Dağlıkocalar İnşaat Madencilik, Öztaşoğlu Hafriyat Nakliyat, Sabit Osman Acar, Özcan Bayram İnşaat Nakliyat, Koner İnşaat

47. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Altınekinli İnşaat Malzemeleri, Feza Endüstriyel Çatı yalıtım sistemleri, Konyıl Yapı, Sego Yapı, Mehmet Özdemir- Özılgın İnşaat Nakliyat

48. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

GNC Mühendislik , Anser Isıtma, Altun Şelale İnşaat, Tevhid Işık- Işıksan Isı Sistemleri, Mustafa Kalaycılar İnşaat

49.MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

 Ömer Faruk Özcan, Muharrem Erhan Öncan- Öncan Mimarlık, Ser Mimarlık Planlama Mühendislik, Gilnihal Mimarlık Mühendislik, Konimar Mimarlık Mühendislik

50. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

RMA Müşavirlik, Tac Mahal Mimarlık Mühendislik, Dursun Kaplan Mimarlık Mühendislik, Tozoğlu Mühendislik, DRN Yapı Denetim

51. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Kayabeli Enerji Elektrik, Dolular Mimarlık, Türkmen Beyi Solar Enerji, MGES Enerji, Efta Enerji

52. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Meram Elektrik Dağıtım AŞ Selçuklu 1. İşletmesi Şubesi, Biçimtaş Enerji Petrol Madencilik, Karar Destek Eğitim Hizmetleri Danışmanlık Mühendislik, Dutar Enerji, Özenel Enerji Mühendislik

53. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

 Motus Otomotiv Makine, Madenci Otomotiv Makine, Besa Endüstri Otomotiv, Kumpas Dövme Otomotiv, AYT Piston Sanayi, Makparsan Endüstriyrl Otomotiv, İyiçora Dişli Otomotiv

54. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Yusuf Kayhan- NMK Otomotiv, Takdir Petrol Kömür Otomotiv, Seçilmişler Otosanayi, Öztanksan Metal İnşaat ve Otomotiv, Kemal Bıkmaz Uygun Motor Gömlekleri

55. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Savaş Demiröz-Üniversite Otomotiv İnşaat ve Emlak, Mustafa Akkese, Çenesizler Otomotiv,

Ali İhsan Karaca – AİK Otomotiv, ACB Motorlu Araçlar Hüseyin Potuk, Kemal Şeveşeli Enerji Taahhüt

56. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Herford Otomotiv, Genç Erdal Otocam, Çimenoğlu Gıda Tarım ve Otomotiv, Ali Akın Otomotiv, MTK Rulman Bilgisayar Otomotiv, Buga Teknik Motorlu Araçlar, Seymot Otomotiv

57. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

İnsu Petrol, Ata Petrol, Biberci İnşaat Nakliye Petrol, İ.S Avcan Petrol Ürünleri, Erman Madeni Yağ Sanayi, Kemal Akpolat- Özakpolat Petrol, Özpar L.P.G Dağıtım Pazarlama

58. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

 Muhammet Özbey Madencilik, Tramer Mermercilik, Altındağ Otomotiv Yakıt İnşaat Emlak ve Gıda, Besmar Mermer Madencilik, Ercal Tuğ ECT Tarım Nakliye Kömür

59. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Yalçınhan Turizm Taşımacılık, Ahmet Bircan Gıda Maddeleri ve Nakliyecilik, Ayvaz Tur Nakliyat, Remzi Cengiz Tur Taşımacılık, Meram Turizm

60. MESLEK KOMİTESİ ASİL ÜYELERİ

Ünal Uysal Lojistik Ticaret, Abdullah Heybet Nakliyat Petrol Ürünleri, Celalettin Ot, Day-nak Nakliyat, Çapanoğlu Otomotiv Nakliye

61. MESLEK KOMİTESİ ASİL

Odabaşı Uluslararası Nakliyat, Yükseller Uluslararası Nakliyat, Özşaroğlu Uluslararası Nakliye Taşımacılık, Ornak Turizm İnşaat Taşımacılık, Küçük Uluslararası Nakliyat

62. MESLEK KOMİTESİ ASİL

Yörem Mimarlık Mühendislik, Rumi Turizm İnşaat, Alyans Mimarlık Gayrimenkul, Harman Gayrimenkul, Ahmet Pamuk Mevlana Kent Oteli, Süleyman Alper Çakır- Çakır Gayrimenkul İnşaat Otomotiv, Hasan Sözüer- Hasan Sözüer Emlak

63. MESLEK KOMİTESİ ASİL

Destegül Turizm, Mini Tur Turizm Taşımacılık, Müjdat Çetin- Seyyah Araç Kiralama, Mustafa Bakan Klas Oto Kiralama, Turmila Turizm

64. MESLEK KOMİTESİ ASİL

Cemo Lokantacılık, Vefa Turizm, Müsfat Gıda Turizm, Orbital Organizasyon, Mehmet Ali Usta Yemek Gıda Ürünleri, Adem Seren- Korukent Restoran Market, Shoppingplaza Organizasyon

65. MESLEK KOMİTESİ ASİL

T.C. Ziraat Bankası Anonim Şirketi Konya Ticari Şubesi, Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketi Konya Bölge Koordinatörlüğü, Konya Döviz ve Altın, Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı Büsan Organize Sanayi Şubesi, Albaraka Türk Katılım Bankası Anonim Şirketi Konya Şubesi

66. MESLEK KOMİTESİ ASİL

Simya Sigorta, Konsim Sigorta, Akınbey Sigorta, A Artı Plus Sigorta, Tolga Cam- Tolgahan Sigorta

67. MESLEK KOMİTESİ ASİL

İbrahim Koyuncu, Hümmetoğlu İnşaat, Deha Alışveriş Merkezleri, FSM Peyzaj Otomasyon, Liyan İnşaat

68. MESLEK KOMİTESİ ASİL

Alfen Eğitim Turizm Yayıncılık, Karakter Eğitim Hizmetleri, K Lokman Hekim Özel Sağlık Kurumları, Genç Eğitim ve Yayıncılık A.Ş, Saim Yaşar- Asya Sürücü Kursu

69. MESLEK KOMİTESİ ASİL

Norm Veteriner Ecza Deposu, Yıldız 2 Optik ve Saat, Türcem Eğitim Sağlık, Ali Akilli Özel Sağlık Engelli Bakım Rehabilitasyon, Avisenna Sağlık Hizmetleri, Renal İlaç Kimya, Zootech İlaç Sanayi

70. MESLEK KOMİTESİ ASİL

Labtıp Medikal, Semt Medikal, Aziziye Diş Deposu, Osmanlı Yaşam Destek ve Medikal, Fevzi Demirörs Medeksen Medikal.

25. MESLEK KOMİTESİNDE HİPER REKLAM SEÇİMLERE KATILDI

25. Reklamcılık ve Promosyon Faaliyetleri Komitesi’nde de Hiper Reklam rüzgarı esti. Hiper Reklam Sahiplerinden Hasan Güden ve İbrahim Ceylan; “Konya Ticaret Odası komite ve meclis üyesi seçimlerimizde kıymetli büyüğümüz Selçuk Öztürk başkanımız seçimleri kazanmıştır. Şahsımıza da komite üyeliğini tevdi eden başkanımıza şükranlarımı iletiyorum. Seçimlerin odamıza, Konya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Konya Ticaret Odası Seçimlerinde 25. Komitede Hiper Reklam rüzgarı ile seçimlere katıldık. Renk kattığımıza inanıyoruz. Kırmayıp oy vermeye gelen dostlarımıza teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim