Konya Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği (Konya KONSİAD) 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Düzenlenen Genel Kurula KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Mustafa Büyükdede, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Büsan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Azman ile işadamları ve sanayicileri ile çok sayıda KONSİAD üyesi katıldı.

‘AMACIMIZ TÜRKİYE VE DÜNYADA BULUNAN KONYALI İŞ İNSANLARINI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAMAK’

Düzenlenen Genel Kurulda konuşan KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD’ın kuruluş amacının Türkiye ve dünyada bulunan Konyalı iş insanlarını bir çatı altında toplayarak kendi aralarındaki ticari ilişkiyi artırmak amacıyla İstanbul’da 2009 yılında kurulduğunu ifade ederek, “Derneğimizin sürekli gelişerek etki alanı genişlemektedir. Hedeflerimiz doğrultusunda KONSİAD İstanbul Genel Merkezinden sonra Antalya, İzmir, Ankara, Bursa, Yalova şubelerimizle ayrıca İstanbul Anadolu, Bulgaristan Varna, Fransa Lyon, Rusya temsilciliklerimizi oluşturduk. Daha sonra temsilciliklerimizi şubelere dönüştürdük. Şimdi de derneklerimizi bağımsız dernekler haline getirerek çalışmalarını sürekli gözlemleyerek onlara yol göstererek iş insanlarımızın dünya ticaretinde etkili olması için ufkunu açacak çatı örgütümüz Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Federasyonumuzun (KONSİFED) kurulması aşamasında, bunu en önemli ikinci ayağından anavatan ’da Konya KONSİAD derneğimizin bağımsız bir şekilde kurulması için 1.İnci Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Şubelerimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların meyvesini görmek bizleri mutlu etmektedir. Derneğimizi kuruluş günlerinden bugüne desteklerini hiç esirgemeyen hemşerilerimize ve basın mensuplarına, bürokratlarımıza, belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi borç bilirim. Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran sanayici ve iş dünyasındaki hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Konya KONSİAD Derneğimizi güzel çalışmalar yaparak geniş katılımla iş insanını bir araya getirerek kurulmasına sebep olan Ali Kaya başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi canı gönülden kutluyoruz. Bu kuruluşun şirketlerimize, Konya’mıza, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

‘KONYAMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Konya KONSİAD Başkanı Ali Kaya ise, “Konya KONSİAD olarak 1. Olağan Kongremizin heyecanını, mutluluğunu ve haklı gururunu hep birlikte yaşadıklarına dikkat çekerek, Bu görevi bize tebdil eden Kemal başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Konya sanayi ve iş alanı yönünden önemli bir şehir. Bu şehre hizmet etmek de önemli bir sorumluluk. Görevi devraldığımız bu günden sonra da yine Konyamız için çalışacağız. İlerleyen günlerde yeni projelerimiz ve çalışmalarımız olacak . 10-13 Kasım 2022 tarihinde KONSİAD önderliğinde Konyalılar Buluşuyor etkinliğini İstanbul Yenikapı’da gerçekleştireceğiz. Konya KONSİAD’ın 120 üyesi bulunmakta. Bu üye sayımızı önümüzdeki günlerde de daha da artıracağız. Üyelerimiz 60 farklı sektörden. Konya KONSİAD olarak Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız ve üyelerimiz ile Konya ekonomisi ve ihracatı için yoğun çalışmalar yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

KONYALI SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ

2022-2025 YÖNETİM KURULU

ASİL

1. ALİ KAYA

2. İLHAN IŞIK

3. DURMUŞ ALİ KANDAK

4. HABİP GÜNGÖR

5. YUNUS DEREBAĞ

6. OKAY TINKIR

7. MEHMET ERYILMAZ

8. BURHAN CANLI

9. İSMAİL KORKMAZ

10. OSMAN SUDA

11. OSMAN DOĞAN

12. MUSTAFA UĞUR HANEDAR

13. CAHİT AY

14. NARİN KARTAL

15. YAVUZ ALTUNTAŞ

16. MURAT BOZKAYA

17. ATİLLA TARHAN

18. MUSTAFA DERESAL

19. İBRAHİM AZMAN

20. KAMURAN ŞEKER

21. ÖMER ŞİMŞEK

KONYALI SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ

2022-2025 YÖNETİM KURULU

YEDEK

1. HAVVA KAYA

2. ADNAN ERTAVUKÇU

3. TURAN ACAR

4. HALİL DOĞAN

5. MUSTAFA İŞGÖR

6. HALİL TÖKE

7. HASAN EKİCİ

8. HALİME ALTAY

9. GÜLŞEN PİŞMİŞ

10.ASUMAN DİKİLİTAŞ

11.ALİ İNAL

12.BAYRAM YILMAZ

13.HAKAN TORUN

14.ABDULLAH HEYBET

15.SEDAT ŞAR

16.MEMİŞ GÜLER

17.MURAT AVCI

18.MUSTAFA KARAKAŞ

19.RAMAZAN KAYA

20.FATİH USLU

21.ADEM DEĞERLİ

KONYALI SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ

DENETİM KURULU VE DİSİPLİN KURULU ASİL VE YEDEKLER

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1.MUSTAFA UĞUR HANEDAR

2.MUSTAFA ŞAFAK

3.MUSTAFA KARAKAŞ

4.HAVVA KAYA

5.HÜSEYİN KAÇAR

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1.ADEM DEĞERLİ

2.ERSAN KÖKSAL

3.HALİL SU

4.HALİL KÖSEOĞLU

5.MEHMET ÇAĞLAK

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

1.MUZAFFER KAYA

2.HALİL DOĞAN

3.OĞUZ DANACI

4.ŞÜKRÜ DOĞAN

5.CERAN DEMİREL

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER

1.BÜLENT AKSOY

2.GÜLŞEN PİŞMİŞ

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim