Emniyet Genel Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan 35 yeni aracın birimlere teslimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Yeni alınan araçların teslim törenine Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Jandarma Komutanı Şakir Uslu ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’in yanısıra birim müdürleri, amirler ve Emniyet personeli katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan törende “Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesi doğrultusunda 2021 yılında 72 aracını yenileyerek Türk Polis Teşkilatına yakışır şekilde görevini yerine getiren İl Emniyet Müdürlüğümüz 2022 yılında da daha huzurlu ve daha güvenli bir Konya için çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerine yer verildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da “Konya’mızda huzur ve güvenin devamı için hep birlikte hareket ediyoruz. 20’si Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından alınan 35 aracımız Emniyet Müdürlüğümüze hayırlı olsun” açıklaması yaptı. Törende ilgili birimlere yeni alınan araçların teslimi gerçekleştirildi.

NAZİFE ARSLAN

Editör: TE Bilişim