AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak ve açılışlar yapmak üzere bugün Konya’ya geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  8 Ocak 2022’de Konya-Karaman YHT Hattı açılışı ile 09 Ağustos 2022’de ‘Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları açılış programlarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  bugün de çeşitli açılışta bulunmak üzere Konya’ya gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyareti öncesinde hazırlıklar tamamlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONYALILARA HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 13:30 Mevlana Meydanı’nda Konyalılar ile buluşacak. Erdoğan burada Konyalılara hitap edecek ve yapımı tamamlanan projelerin de toplu açılışlarını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da önemli mesajlar da vermesi bekleniyor. Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya mitingi öncesinde güvenlik güçleri miting  alanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

ERDOĞAN’A BAKANLAR EŞLİK EDECEK

Konya’da önemli projelerin açılışını da gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın  eşlik etmesi bekleniliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya ziyaretleri kapsamında AK Parti Konya İl Danışma Meclisine katılarak partilere hitap edecek, gençlerle buluşacak.

50’DEN FAZLA TESİSİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya ziyaretleri kapsamında Mevlana Çarşısı- Altın Çarşı’nın açılışını gerçekleştirecek, Konya Millet Bahçesi’nin, ASELSAN Konya’nı, Eğiste Viyadüğün ve Avşar Barajı’nın açılışı gerçekleştirecek. Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 3 Milyarlık altyapı yatırımın, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçen fabrikaların açılışı gerçekleştirecek. Bu arada Konya’nın 7 ilçesine doğalgaz verme işlemi yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplamda 10 Milyon liranın üzerinde yatırımın açılışını yapmış olacak.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim