1955 yılında Kayağızlı Yusuf tarafından Çumra Merkez de kurulan Kayağızlı Traktör büyümesini hızlı şekilde sürdürürken, Çumra Çatalhöyük Tarım Bayramında en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı. 

Kayağızlı Traktör’e gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Kayağızlı Traktör Firma Sahibi Yiğit Can, “Kayağızlı Traktör 1955 yılında Kayağızlı Yusuf tarafından Çumra Merkez de kurulmuştur. Dededen toruna Tam 3 nesil ‘’işimiz gücümüz traktör’’ Sloganıyla yola çıkan Kayağızlı traktör Çumra Merkez ve 8 şubesiyle hizmet vermekteyiz. Dedemden ve babamdan devir aldığım markamızı en iyi yerlere getirmek adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kayağızlı Traktör olarak sağlam bir ekip ile traktör sektörüne hizmet vermekteyiz.  Traktör satışlarımızda her yıl ismimizden bahsettiriyoruz. Kayağızlı traktör Deutz Fahr traktörlerinin Bayiliği de sürdürmekteyiz. Temsil ettiğimiz markamızı tercih eden tüm çiftçi dostlarına tam eksiksiz hizmet sunan Kayağızlı traktör Satış ve satış sonrası desteği, güçlü servisiyle ve yedek parçasıyla Ülke genelinde tanınmış bir markayız.  Çumra Çatalhüyük Tarım Bayramında bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve müşterilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini yer verdi.

İBRAHİM HAKKI BÜYÜKHARBUT

Editör: TE Bilişim