Karatay Belediyesi’nin ilçenin farklı yerlerinde hizmete açtığı Kafe Karatay’lara bir yenisi daha eklendi. Akabe Mahallesi Ahmet Çalık Parkı içerisinde yapımı tamamlanan Kafe Karatay kaliteli hizmeti ve her keseye uygun fiyatlarıyla Karatay’ın sosyal hayatına renk katmaya devam edecek.

Ahmet Çalık Parkı’nda 290 metrekare kafe alanı içerisinde hizmet verecek olan Kafe Karatay, diğer Kafe Karatay’larda olduğu gibi hem dünya lezzetlerine yer verecek hem de Konya’ya özgü yiyecek ve tatlı çeşitleri ile misafirlerini ağırlayacak.

Mücellidhane’de Ramazan Geleneği Mücellidhane’de Ramazan Geleneği

KAFE KARATAY’LARIMIZ VATANDAŞLARIMIZDAN TAM NOT ALDI

Karatay Belediyesi’nin Kafe Karatay markasının vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; ayrıcalığı ortaya koyan hizmetleri ilçede birer birer hayata geçirdiklerini söyledi.

Karataylılar için yeni yaşam alanları oluşturduklarının altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Ulubatlı Hasan ve Büyüksinan Mahalleleri’nde hizmet vermeye başlayan Kafe Karatay’larımız vatandaşlarımızdan tam not aldı. Yeni Kafe Karatay’ımız ise Akabe Mahallesi Ahmet Çalık Parkı içerisinde yer alacak. 3.’üncü şubemiz kafe alanı olarak 290 metrekarelik bir alanda kuruldu. Kafe Karataylar ile şehrimize yeni bir marka kazandırarak vatandaşlarımızın sosyal hayatına katkı sunmuş olduk. Ayrıcalığı ortaya koyan hizmetleri ilçemizde hayata geçiriyoruz. Bu anlamda da yatırımlarımızla yüksek bir standart ortaya koyuyoruz. Kafelerimizi her kesime hitap eden ve her ekonomik seviyeye uygun olarak faaliyete açtık. Kaliteli ürün ve servis anlayışını, uygun fiyatla Karataylı hemşehrilerimizle buluşturan Akabe Mahallemizdeki 3. Kafe Karatay’ımız ile güzel bir mekânda yine hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim