Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile hazırlanan “Aile-Eğitimci Buluşmaları” seminerleri başlıyor. Seminerlerin tamamı ücretsiz ve sertifikalı olacak. Seminerlere katılmak isteyen vatandaşlar, http://aile-egitim.karatay.bel.tr adresine girerek başvuru yapabilecekler.

Aile kurumunun daha da güçlendirilmesi, mutlu ve sağlıklı bir aile ortamının sağlanması ve çocukların böyle ortamlarda büyümesine katkıda bulunulmasına yönelik olarak düzenlenecek seminerlerin ilki, 19 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da Aziziye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Doç. Dr. Bengü Türkoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı programda Türkoğlu, katılımcılara “Mutlu ve Başarılı Çocuklar Yetiştirmek” konu başlığı altında bilgi birikim ve paylaşımlarını aktaracak.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada tüm vatandaşları programlarına katılmaya davet etti. Toplumun en önemli kurumu olan aileye ve değerlerimize katkı sağlayacak yeni bir seminer dizisiyle vatandaşların sosyal yaşamlarına dokunmak istediklerini söyleyen Başkan Hasan Kılca, “Belediye olarak aileye kurumuna büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemlerde ‘Sağlıklı İletişim Mutlu Aile Okulu’ adıyla seminerler düzenlemiştik. Bu seminerimiz hemşehrilerimizden büyük ilgi görmüştü. Şimdi de Karatay Kent Konseyimiz ve Kadın Meclisimiz ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir projenin daha startını veriyoruz. ‘Aile-Eğitimci Buluşmaları’ ana temasıyla hazırladığımız seminer zincirimizle aile yapısının güçlenmesine katkı sunmak istiyoruz. Çünkü aile yapısı güçlü olan bir toplum geleceğe de umutla bakar. Aile ve diğer bütün değerlerimizde önemli bir farkındalık oluşturmasını hedeflediğimiz seminerlerimize hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim