Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları çerçevesinde Mahallesi’ni ziyaret ederek İmam-ı Azam Camisi'ndeki cuma namazının ardından hemşehrileriyle bir araya geldi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her hafta farklı mahallelerde gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nı devam ettiriyor. Başkan Hasan Kılca, bu kapsamda Karakulak Mahallesi’ni ziyaret ederek Mevlana Camii’nde Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ile Karatay Belediyesi Meclisi Üyeleri de vatandaşların ve bölge sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Hasan Kılca’ya eşlik etti.

Konya’daki Ispartalılar iftar yemeğinde bir araya geldi Konya’daki Ispartalılar iftar yemeğinde bir araya geldi

Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, Cuma Buluşması’nın ardından Mevlana Camii bünyesinde 4 ile 6 yaş aralığında faaliyet gösteren Kuran Kursu’nu da ziyaret etti. Kursta eğitim alan öğrencilerle bir süre sohbet eden Hasan Kılca ile Mehmet Genç, minik öğrencilere oyuncak hediye etmeyi de ihmal etmedi.

KARATAY, ÜLKEMİZİN ÖRNEK BELEDİYELERİ ARASINDA YER ALMAYI SÜRDÜRECEK

Karatay’da gelenek haline gelen Cuma Buluşmaları’nı önemsediklerini dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatayımızda belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. İlçemizde güzel bir gelenek haline gelen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Karatay’ın geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar aynı zamanda hizmetlerimizin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine de önemli katkı sağlıyor. Karatay, yalnızca bugün değil gelecekte de her anlamda ülkemizin örnek belediyeleri arasında yer almayı sürdürecektir. Bu yolda vatandaşlarımızın desteği en önemli gücümüz” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim