Karatay Belediyesi, dünyanın dört bir yanından Hz. Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıldönümü Anma Etkinlikleri için Konya’ya gelen misafirlere bu yıl da salep ikramında bulunuyor.

KARATAY’IN BU GELENEĞİ GÖNÜLLERİ ISITIYOR

Karatay’da artık gelenek haline gelen salep ikramı, havaların soğudu bugünlerde etkinliklerin yapıldığı Mevlana Kültür Merkezi’ne gelen on binlerce yerli ve yabancı konukların gönüllerini ısıtıyor. Törenler için Konya’da bulunan misafirler, Konya’yı çok beğendiklerini belirterek Karatay Belediyesi’nin etkinlikler boyunca yaptığı ikramlar ve misafirperverlikten büyük memnuniyet duyduklarını söylediler.

KONYA’YA GELEN MİSAFİRLERİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ

Gürkaya Turizm iftarda  sevenlerini buluşturdu Gürkaya Turizm iftarda sevenlerini buluşturdu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da; Karatay olarak Hz. Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıldönümü Anma Etkinliklerine ev sahipliği yapmanın verdiği heyecandan söz etti. Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bu yıl da Konya’ya gelen tüm misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması ve etkinlikler boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına gereken her türlü tedbirin alındığına vurgu yaparak; “Öncelikle etkinlikler için Hz. dünyanın dört bir tarafından Mevlana’nın diyarı Karatay’ımıza Konyamıza gelen tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Hz. Pir’in konuklarını bugüne kadar olduğu gibi bu yıl da en güzel şekilde ağırlamak için belediye olarak gereken her türlü tedbiri aldık. Mevlana Kültür Merkezi’ndeki etkinlikleri izlemeye gelen on binlerce misafirimize kültürümüzün de bir parçası olan salep ikramında bulunuyoruz. Misafirlerimizin memnuniyeti için gayret ediyoruz ve onların hoşnut kalmaları bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim