Vatandaşın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet veren Karatay Belediyesi, ilçeye yeni bir pazar yeri daha kazandırıyor.

Bu kapsamda Karatay Belediyesi ekipleri, Karatay Hacıyusuf Mescit Mahallesi sakinlerinden gelen talep üzerine mahalleye yeni bir açık pazar yeri kazandırılması için çalışmalara başladı.

BAŞKAN HASAN KILCA, PAZAR YERİ YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Şevik ile birlikte çalışmaların sürdüğü Hacı Yusuf Mescit Mahallesi’ni ziyaret ederek ekiplerin pazar yeri çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Hasan Kılca, her alanda olduğu gibi ilçeye kazandırılacak yeni pazar yeri projelendirme çalışmalarında da “ortak akıl ve birlikte yönetim” ilkesini uyguladıklarının altını çizdi.

HEMŞEHRİLERİMİZİN MUTLULUĞU VE RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Hasan Kılca, yeni pazar alanını esnaf ve Karataylıların en iyi faydalanacakları şekilde planladıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Karatay’ın her şeyin en iyisi ve güzeline layık olduğu inancıyla çalıştık bu anlayışla da gayretimiz sürüyor. Hemşehrilerimizin mutluluğu ve rahatı için çalışıyoruz. Bu kapsamda da ilçemize yeni bir pazar yeri daha kazandırıyoruz. Burası daha önce boş bir alandı ve bizler de bu alanın hemşehrilerimizin pazar yeri ihtiyacını karşılaması için buranın tahsisini belediyemize sağlayarak hemen çalışmalara başladık. Hacı Yusuf Mescit Mahallesi’nde hayata geçecek bu yeni pazar yerimiz, bu mahallemizin yanı sıra Erenler ve Emirgazi mahallelerimize de uzun yıllar hizmet verecek. İlçemize kazandırdığımız yeni projemizin Karatay’a ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Selçukya'da iftarda şiir Selçukya'da iftarda şiir

Editör: TE Bilişim