Konya Yenigün Gazetesi yazarlarından Diyetisyen Nur Açlan tarafından kurulan Gülümseyin Zayıflıyoruz Beslenme Kliniği dualarla hizmete açıldı. Düzenlenen açılışta konuşan kurulan Gülümseyin Zayıflıyoruz Beslenme Kliniği sahibi Diyetisyen Nur Açlan, “Kliniğimizde, çeşitli hastalık durumlarında bireyler veya gruplar için hastalıklarına uygun olarak diyet programı yaparak, toplu beslenme yapılan kurum ve kuruluşlarda beslenme ilkelerine uygun hizmetin verilmesini sağlayacağız.

Bireysel ve yüz yüze danışmanlık hizmetimize ek yurtiçi-yurtdışı online danışmanlık ile de tedavi sağlanmaktadır. Toplumu ve bireyleri sağlıklı, aynı zamanda ekonomik beslenme konusunda bilgilendirerek bireye uygun bire bir beslenme programı hazırlanmaktadır. Hastalıklarda beslenme, çocuk beslenmesi, yaşlı beslenmesi, adölesan beslenme, kilo alma, kilo verme, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, bebek beslenmesi, iştahsız çocuk beslenmesi, yeme bozukluklarında beslenme, sindirim sistemi rahatsızlıklarında beslenme konularında danışanlara hizmet verilirken gülümseyin zayıflıyoruz ekibimizde büyüdü.

Beslenmenin her alanında hizmet vermekle beraber değerli danışanlarına en fazla verimi sağlamak için branşlaşma olarak; Yetişkinlerde ve çocuklarda beslenme de Diyetisyen Nur Açlan,  Sporcu beslenmesinde Diyetisyen Ezgi Aydın, Obezite ve hastalıklarda tıbbi beslenme tedavisinde Diyetisyen Mine Baykal hizmet vermekteyiz. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim