Gönül Gözü Derneğinin düzenlemiş olduğu ‘Gönül Gözüyle Engelsiz Portreler’ kitabı tanıtım ve imza programı düzenlendi. Novotel’de düzenlenen programa Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı ve kitabın yazarı Derviş Ahmet Şahin, Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya Miletvekili Aday Adayı Osman Seçgin, Gelecek Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Hasan Ekici, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adnan Acar, Zafer Partisi İl Başkanı Salih Ümütkesmez, CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, Konya protokolü ve dernek üyeleri katıldı. Kitabı ‘Gönül Gözüyle Engelsiz Portreler’ hakkında bilgi veren Şahin, engelli bireylerle bir araya gelerek kitabını tanıttı.

‘SORGULAMAK GEREKİYOR’

Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, programda olmaktan duyduğu mutluluğu aktarırken kendisini dernek gönüllüleriyle bir araya getiren Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Derviş Ahmet Şahin’e de teşekkür etti. Bu eserin herkese birer örnek olduğunu ifade eden Saydam, “Burada engelli arkadaşlarımız da kendi hayatlarından bir şeyler söylediler. Burada anlatılanlar engelsiz insanların birer kez daha düşünmeleri ve hayatı sorgulamalarına vesile oldu. Bu akşam bize bir ibret olması açısından önemli bir gece.” diye konuştu. BBP Konya Milletvekili Aday Adayı Osman Seçgin de bedensel engellerin engel olmadığını aktarırken, bu anlamda ruhlarıyla iyi işler çıkaran bedensel engellileri gördüğünde çok mutlu olduğunu ifade etti. Derviş Ahmet Şahin Bey’in kendisine olan ziyaretini hatırlatan Seçgin, “Derviş Ahmet kardeşim çok çalışkan birisi. Kendilerini bu değerli eser için tebrik ediyorum. Sizlerle bir arada olmak, mutluluk vesilesi. Rabbim birliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

‘TAKDİRE DEĞER BİR ESER’

Programın önemine vurgu yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adnan Acar, programı düzenleyen Gönül Gözü Derneğine teşekkür etti. Gelecek Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Hasan Ekici de programdan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Derneğin işleyişini üstlenen Başkan Derviş Ahmet Şahin Beye çok teşekkür ediyorum. Yazmış olduğu eser de engellilerle alakalı. Bu noktada takdire değer bir eser ortaya koyduğunu düşünüyorum. Engellilerle ilgili çalışmalarda bulunan, yardımı dokunan bütün dernek çalışanlarını da ayrıca tebrik ediyorum.”

HACER CEYLAN

Editör: TE Bilişim