Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Konya’da bir dizi gezi, inceleme, istişare ve üye ziyaretlerinde bulundu. Konya Şube Başkanı Hüsamettin İğdi ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkan Nuri Ünal’la eşlik ettiler. Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal ve yayındaki heyet, Konya’daydı. Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya Şubesi Başkanı Hüsamettin İğdi ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’ın Konya’daki gezi, inceleme, iştisare toplantıları ve nezaket ziyaretlerine birlikte eşlik ettiler.

Genel Başkan Ünal, Konya Müftüsü Ali Öğe ve personelini, Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı ve personelini, ziyaret ettiler. Ardından Meram Müftülüğü aylık muhtarlar toplantısı, Selçuklu İlçe Müdürlüğü ve Karatay İlçe Müftülüğü ve personeli ziyaret ettiler.

Son olarak Derebucak, Beyşehir, Karapınar ve Çumra İlçe Müftülüğü ve personeli ziyaret edildi ve istişareler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajı veren Türk Diyanet Vakıf Sen Genel başkanı Nuri Ünal, İlkeli sendikacılık yaptıklarını ifade etti. Hedeflerinin üyelerine her alan sahip çıkmak ve  savunmaktır” dedi. Türk Diyanet Vakıf Sen Konya Şube Başkanı Hüsamettin İğdi” Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın Konyamıza gelerek üyelerimizle birlikte olması ve ardından da Merkez ve İlçe Müftülerimizi ziyaret etmeleri bizleri mutlu etmiştir. “ dedi.

HABER MERKEZİ

Mücellidhane’de Ramazan Geleneği Mücellidhane’de Ramazan Geleneği

Editör: TE Bilişim