Şanlıurfa'da kanaat önderi ve iş insanı İbrahim Asoğlu'nun daveti üzerine kente gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Mirdesi Aşiretine mensup ailelerle bir araya geldi. Havalimanında aşiret üyeleri tarafından karşılanan Türkmenoğlu için yüzlerce araçlık konvoy oluşturuldu.

Konuşmalarına “Akrabalarım” diye başlayan Türkmenoğlu, Mirdesi Aşiretine mensup binlerce insanın sevgisi ile ağırlandı. Türkiye genelinden katılım sağlanan aile toplantısına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Kendi akrabalarıyla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Türkmenoğlu, akrabalığın ve birlik beraberliğin önemine değinerek bu organizasyonu gerçekleştiren İbrahim Asoğlu’na ve Mirdesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

Konuşmasında ülkemizin çevresinde gelişen olaylara değinen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, "Bundan 100 yıl önce bizi birbirimizden ayıran ve suni sınırlar çizerek birliğimizi parçalamak isteyen emperyal güçler, bugün yine aynı mantıkla ülkemizi dört bir yandan kuşatma gayreti içerisindeler. Devlet olarak millet olarak ne yapmamız gerektiğini ve nerede durmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz” dedi. Geniş çaplı katılım sağlanan Mirdesi Aşireti Aile Buluşmasına, aşiretin önde gelenlerinin yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de katıldı.

HABER MERKEZİ

Gürkaya Turizm iftarda  sevenlerini buluşturdu Gürkaya Turizm iftarda sevenlerini buluşturdu

Editör: TE Bilişim