DKC Moda Atölyesi düzenlenen törenle açıldı. Giyim sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı amaçlayan DKC Moda Atölyesi, Şeker Mahallesi üzerinde Selçuklu’da hizmete girdi. Açılışa katılım yoğun oldu. Büşra Dikici ve Mustafa Dikici’nin kurucusu olduğu DKC Moda Atölyesi’nin ilk mağazası daha önce Mersin’in Mut ilçesinde açılmıştı. Sektörün taleplerini yerine getirmek ve tasarımlarını geniş kitlelere sunmak isteyen Dikici kardeşler DKC Moda Atölyesi’ni Konya’ya taşıma kararı aldıklarını belirtti.

Yeni iş yerini açmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden DKC Moda Atölyesi sahiplerinden Mustafa Dikici, “Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz. Umarım DKC Moda Atölyesi’nin daha iyi yerlere geldiği günleri de göreceksiniz. Bunun için çabalayacağımızdan emin olabilirsiniz. Atölyemizin Konya’ya hayırlı olmasını diliyorum. Çıktığımız bu yolda ailemiz başta olmak üzere desteklerini bizden esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra birçok ürün çeşidimiz ile Konya’da hizmet vereceğiz. DKC Moda Atölyesi’ne vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Atölye hakkında bilgi veren DKC Moda Atölyesi sahiplerinden Büşra Dikici ise geride bıraktıkları 1 yılı oldukça verimli geçirdiklerini söyleyerek, “Mağazamız showroom ve dikim atölyesi olarak artık Konya'da hizmet verecek. Kişiye özel tasarım ve hazır giyim üzerine çalışmalarımız mevcut. Vatandaşlar açılışa özel bir hafta geçerli seçili 2. üründe yüzde 50 indirim ve sezon sonu indirimimizden de yararlanabilir. Herkesi mağazamıza bekliyoruz.” dedi. Öte yandan katılımın yoğun olduğu açılışta misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

BÜŞRA GÜLTAŞ

Editör: TE Bilişim