“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında Konya’ya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Selçuklu Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hatice Hatun Külliyesi ile başlayan ziyaret, Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) , Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrika ziyaretleri ve Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nde gençlik buluşması ile devam etti.  AK Parti Milletvekili Açıkgöz ve Başkan Pekyatırmacı, AK Parti Genel Merkez tarafından 31 ilçede eş zamanlı başlatılan “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programının sonunda AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı ana kademe, gençlik ve kadın kolları ile sonrasında ise mahalle başkanları ile bir araya gelerek istişare etti.   Gerçekleşen ziyaretlerde TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gönüllü ve Meryem Semerci eşlik etti.

HATİCE HATUN KÜLLİYESİ ZİYARET VE KADIN KOLLARI İLE BULUŞMA

Ziyaretin ilk etabında Hatice Hatun Külliyesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz külliyede eğitim alan çocuklarla bir araya gelerek eğitimcilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Açıkgöz gelecek nesile yapılan yatırımın çok kıymetli olduğuna vurgu yaparak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya böyle bir hizmeti ilçe halkına kazandırdığı için teşekkür etti.   Sonrasında AK Parti Selçuklu İlçe Kadın Kolları ile bir araya gelen Açıkgöz: “Gerçekten bu davanın taşıyıcı kolonlarından bir tanesi kadınlarımız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınlara verdiği kıymet her zaman en üst seviyede. Allah sizlerden razı olsun. Kadın kollarımızda çalışan kardeşlerimizin dava şuuru, dava aşkı, dava heyecanı bizlerden daha fazla. Çünkü kadının sorumlu olduğu bir evi, bir eşi, bir çocuğu var. Siz evinizde, eşinizden, çocuğunuzdan feragat ederek onları  dava için, Türkiye için, daha güzel işler yapmak için feragat ediyorsunuz. Sizlerin gayreti ve çabasıyla  ve de Allah'ın izniyle  2023  bizim rekor oyla alacağımız bir seçim olacak ” dedi.

KONYA GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (KONYAGİD) VE OSB ZİYARETİ

Konya Genç İş İnsanları Derneği’ni (KONYAGİAD) ziyaret ederek iş insanları ile bir araya gelen ve daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde bulunan iki fabrikayı gezen Açıkgöz Türkiye’nin gelişimine ve ekonomik büyümesine katkı sağlayan fabrikalarımız ve genç iş insanlarımızla gurur duyuyoruz. Bu gayretler meyvesini veriyor ve ülkemiz ihracatta her geçen gün yeni rekorlar kırıyor. İş adamlarımıza ve tüm sanayicilerimize ve emek harcayan işçi kardeşlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. 

TALHA BAYRAKÇI GENÇLİK MERKEZİ ZİYARETİ

Ziyaretin devamında  Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nde üniversiteli gençlerle bir araya gelen Açıkgöz ve Başkan Pekyatırmacı ilk olarak Selçuklu Gençlik Meclisi standını ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Açıkgöz Başkan Pekyatırmacı’ya Selçuklu Belediyesi’nin gençlere yönelik örnek çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Gençlere hitaben konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: “Bizler AK Parti olarak, gençlerimizin önerileri, düşünceleri, enerjisi, fikriyatı, görüşleri, eleştirileri doğrultusunda siyasetimize yön veriyoruz. Gençlerin de en çok güvendiği, değer verdiği, destek verdiği parti AK Parti'dir. AK Parti Türkiye’nin son 21 yılının nasıl mimarı olduysa geleceğinin de mimarı olacaktır. Biz gençliğimize inanıyoruz, gençliğimize güveniyoruz, onlarla beraberde çok daha büyük adımları atacağız.” diye konuştu.

2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI İSTİŞARE TOPLANTISI

Ziyaretlerin sonunda Selçuklu Kongre Merkezi’nde 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları istişare toplantısı kapsamında AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları ile bir araya gelen Açıkgöz istişare toplantısında: “AK Parti Teşkilâtlarının her daim diri ve sahada olduğunu belirten Milletvekili Açıkgöz, “AK Parti Teşkilâtları hep olduğu gibi her daim diri ve her daim sahada olmaya devam ediyor. Bu bağlamda saha çalışmalarımıza ara vermeksizin son hız devam ediyoruz. 2023’e doğru Şehir Buluşmaları Konya programlarımız kapsamında;  Selçuklu ilçemizdeyiz. Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ve sevgilerini getirdik. Mazlum coğrafyaların hamisi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Güçlü Türkiye’dir." cümlelerine yer verdi. Yoğun ve dolu dolu geçen bir günü AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile tamamladıklarını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Sayın vekilimizi Selçuklumuzda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Ziyaretleri sebebiyle kendisine teşekkür ediyor ve meclis çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim