Cihanbeyli Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçede adeta bir yardımlaşma ve dayanışma seferberliği başlattı. Belediye tarafından hazırlanan ve temel gıda ile ihtiyaç maddelerinin olduğu yardım paketleri ekipler tarafından vatandaşların evlerine kadar götürüldü. Paketler aralarında depremzedelerin de olduğu 2 bin 500 aileye ulaştırıldı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı açıklamada, Mübarek Ramazan ayının ilçede huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti. Kale “Halkımızın hoşgörü, merhamet, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da perçinlendiği bu mübarek günleri en güzel şekilde yaşamaları için kesintisiz görev başında olacağız” ifadelerini kullandı.

2 BİN 500 AİLEYE YARDIM PAKETİ

Cihanbeyli Belediyesi olarak Ramazan ayı öncesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kimsesiz, yetim, düşkün ve ihtiyaç sahiplerine sahip çıktıklarını ifade eden Kale, yaklaşık 1 hafta önce başlattıkları çalışmalarla ilçedeki toplam 2 bin 500 aileye yardım paketlerini ulaştırdıklarını açıkladı. İlçeye yerleşen depremzede ailelere de yardımların götürüldüğünü ifade eden Kale, bu dağıtıma bizzat kendisinin de katıldığını kaydetti. Kale, “Belediyemiz tarafından hazırlanan ve temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin yer aldığı yardım paketleri ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırılıyor. İhtiyaç sahibi her bir ailemize en iyi kalitelerde toplam 30 farklı ürünün yer aldığı paketlerini evlerine kadar götürerek dün olduğu gibi bugün de yanlarında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da onları asla yalnız bırakmayacağız.” diye konuştu.

Paketlerde yer alan ürünleri özenle tespit ettiklerini ifade eden Kale, “Kendi evlerimize hangi marka ürünler giriyorsa, ihtiyaç sahiplerimize de aynılarını ulaştırıyoruz. Ben de bizzat paketleme çalışmalarına katılıyor ve fırsat buldukça dağıtım faaliyetlerinde personelimize eşlik ediyorum. Paketlerimizde peynirden sucuğa, şekerden ayçiçeği yağı ile tereyağına, temizlik maddelerinden bayram şekerine kadar kaliteli 30 ürün bulunmaktadır. Tüm hemşehrilerimizin iftar ve sahur sofraları bereketli olsun” dedi.

Mehmet Kale depremzede vatandaşları ziyaretlerde onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

HABER MERKEZİ

Büyükşehir’den üreticiye  Antep Fıstığı desteği Büyükşehir’den üreticiye Antep Fıstığı desteği