Cihan Yem A.Ş  ürün portföyünü genişleterek  yüksek protein kaynaklı daha kaliteli ve uygun fiyatlı hayvan yemlerini tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Şirket yöneticileri Cihanbeyli'de özel bir tehsiste Büyükbaş,Kücükbaş ve süt üreticileri ile bir araya gelerek yemek ikramı ve sohbette buluştu.Buluşmada hayvan üreticilerinin istek ve sorunları dinlenerek nasıl katkı sağlanabilir konusunda istişareler yapıldı.


 Toplantıya Cihan Yem A.ş Genel Müdürü Fuat ESER,Cihan Yem Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KART,Cihan Yem Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Kenan KART,İlçedeki süt üreticileri ,Hayvan Üreticileri,Basın mensupları ve çok sayıda misafir katıldı.

ÇİĞ SÜTÜ EN YÜKSEK FİYATA TOPLUYORUZ

Toplantıda konuşan Cihan Yem Sanayi A.Ş Genel Müdürü Fuat Eser ;Üreticilerimizden Çiğ Sütü bugünkü koşullarda en yüksek fiyata toplayan firmayız.Buradaki temel amacımız çiftcilerimize destek olabilmektir.Şuan günlük 30 ton süt topadıklarını ifade eden Eser bu ay kapasitemizi artırarak 100 ton çiğ süt toplama hedefine ulaştıracaklarını ifade etti.

Eser ayrıca ; Düşük süt fiyatı ile yerli üretim bitirilmek isteniyor. Dünyada uygulanan bu sistemle köylümüzün tasfiye edilerek tarım ve hayvancılığı sadece dev şirketlerin yapması planıdır.Biz bu plana Cihan Yem yönetimi olarak   izin vermeyerek İlçemizdeki ciftçilerimizin yanında olarak süt üreticimizin yanında olmaya ve destek vermeye devam ediyoruz dedi.

TEMMUZ 2022'DEN BU YANA YEM FİYATLARINA ZAM YAPMADIK.ŞU AN İTİBARİ İLEDE ZAM YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

Temelleri 1987 yılına dayanan bir yem gıda  şirketi olan Cihan Yem, yatırımlarına her gün  yenisini daha ekleyerek üretim kapasitesini her geçen gün büyüterek köklü bir marka olma yolunda ilerliyor.

Türkiye'nin ve Konya,nın önemli yem üretim sanayileri arasında yer alan Cihan Yem A.Ş devamlı yenilediği tesislerinde pazara yüksek katma değerli ve proteini yüksek kaliteden ödün vermeden zengin içerikli yem ürünleri sunmaya devam ediyor.


 

2022 temmuz ayından bu yana yem ürünlerine  hiç bir zam uygulamadıklarını ifade eden Genel Müdür Fuat ESER; şu anki piyasa şartlarında ise yine yem ürünlerine zam yapmayı düşünmüyoruz diyerek Cihan Yem A.Ş olarak her zaman çiftçilerimize destek olmaya devam ederek kaliteli ürünü uygun fiyata sunacağız dedi.

Editör: TE Bilişim