Hizmette 'Müşteri Memnuniyetini işinin merkezine koyan Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri; 2023 Yılı Vizyon Toplantısı Grand Millennium Konya Hotel’de gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Kaya, Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Genel Müdürü Ali Kaya, Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri yöneticileri, çalışanları ile iş ortakları katıldı.

‘2023 YILINA DA DAMGA VURACAĞIZ’

Selçukya'da iftarda şiir Selçukya'da iftarda şiir

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri olarak 2023 yılına da damga vuracaklarını ifade eden Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Genel Müdürü Ali Kaya, “1991 yılında kurulduğumuz ilk yıllardan itibaren bu şehrin markası olarak çalışmaya devam ediyoruz. Kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda her zaman vatandaşlara Konya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Konya’dan kazanıp Konya’ya yatırım yapıyoruz. Bugün ekibimiz ile birlikte 2023 yılında yeni hedefler belirledik istihdam olarak 2 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Konya’nın markası olarak vatandaşlarımıza en iyi oranda en iyi fiyatlara ayda 100 bin kişinin ziyaret ettiği firmamızda yıllık 34 milyona yakın fiş kesiyoruz. Fiyatlarımızı da vatandaşlarımıza da daha uygun hale getirmek karlılık oranında düşüşler yapıp vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli fiyatlarla vatandaşlarımıza hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi. Yılmadan belirledikleri hedefler doğrultusunda çalıştıklarını ifade eden Kaya, “Kurulduğumuz 1991 yılından itibaren kendimize belirlediğimiz vizyon doğrultusunda bugünlere gelmiş bulunuyoruz.1991 yılında bu işe pazarcı olarak başladık. Yılmadan kendimize belirlediğimiz hedefler doğrultusunda durmadan çalışmaya devam ettik. Aslımızla her zaman gurur duyduk. Geldiğimiz yeri hiç unutmadan çalışmalara sürdürmeye devam edeceğiz. Son zamanlarda yükselen 3 harfli firmalara karşı yerel marketlerin desteklemesini önemsiyoruz. Yerel marketlerin desteklenmesi ve o şehrin insanın kazanmasını önemsiyoruz. 2023 yılında aynı hedefler doğrultusunda büyümeye devam edeceğiz. Bugün hedeflerimizi belirledik yeni yatırımlarımızla bu şehrin markası olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HEDEF 2 BİN İSTİHDAM

Çelikkayalar ailesi olarak yatırımlarını sadece perakende sektöründe değil, farklı sektörlerde de devam ettireceklerini ifade eden Kaya, “Şirketimiz 29 zincir marketiyle toplamda Bin 600 personelle Konya merkezde hizmet vermekte. ‘Biz bu şehrin markasıyız’ sloganıyla çıktığımız bu yolda hem şehrimizdeki yerli üreticilere hem de Konyalı hemşerilerimize sağlıklı, geniş ürün çeşitleriyle hizmet vermekteyiz. Şu anda Çelikkayalar genel merkezimizde de 30 bin kapalı alanımız ve 80 araçlık filomuzla marketlerimize en modern şekilde dağıtım yapıyoruz. Akdeniz Bölgesi’nde bulunan Alanya ve Serik’teki depolarımızda sebze meyvelerin en iyilerini toparlayıp marketlerimizdeki reyonlarımızda vatandaşlarımız için satışa sunuyoruz. Tüm bunların yanında Türkiye’de ilk olan bir uygulamayı da devreye soktuk. www.çelikkayalaronline.com.tr sitemizde vatandaşlarımıza online alışveriş imkanı sağlıyoruz. Uygulamaya başladığımız ilk günden bu yana vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi ve şu an da 400 bin müşterimiz bu uygulamamızı aktif şekilde kullanıyor. Şu an online alışveriş imkanı sunduğumuz bu uygulamayla sektöründe yerel olarak bu hizmeti veren firmalar arasında birinci sırada bulunuyoruz. Perakende sektöründe lider olma hedefiyle çıktığımız bu yolda, online alışveriş için taze ürün gruplarımızı 40 araç ve 70 personel ile en geç 30’dk da sipariş verilen adrese teslim ediyoruz. Biz bu günlere siz değerli hemşerilerimizle geldik ve inşallah bu başarımızı sizinle daha da ileriye taşıyacağız. Çelikkayalar ailesi olarak yatırımlarımızı sadece perakende sektöründe değil, farklı sektörlerde de devam ettiriyoruz. Şu anda 2 tane petrol istasyonu 1 tane dinlenme tesisinin yanında GES sistemleriyle de yatırımlarımız devam ediyor. 2023 yılı yatırım projelerimiz arasında bulunan 4 mağaza ve 1 petrol dinlenme tesisinin inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşallah 2023 yılı sonuna kadar bu projelerimizi de Konya’ya kazandıracak ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca şirket olarak ülkemize ciddi bir istihdam da sağlıyoruz. 2023 yılı içerisinde taşeron firmalarımız ve yeni yapacağımız yatırımlarla istihdam sayımızı 2 bin kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. İdari müdürlerimizle 33 şubemizde Konyalı hemşerilerimize perakende sektöründe en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya ise, “Bugünlere gelmek için çok çalıştık bugünlere gelmek kolay olmadı. Bizi buralara taşıyan tüm Konyalı hemşerilerimize canı yürekten teşekkür ediyorum bugün yaşadığımız duygu tarif edilemez. Herkese teşekkür ediyorum”dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim