Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, LGS öncesi 8. Sınıf öğrencilerine yönelik "Çay Tadında Sohbetler" adı altında öğrencilerle kahvaltıda buluşma etkinliği başlattı.

Etkin ve etkili rehberlik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Liselere Geçiş Sınavına hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerine yönelik moral ve motivasyon sağlamak, ilçe milli eğitim, okul idaresi ve öğretmenler olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını hissettirmek adına ortaokullarda öğrenci ve veli buluşmaları düzenliyor. 8. Sınıf öğrencileri ve bu öğrencilerin derslerine giren branş öğretmenleriyle kahvaltıda buluşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve şube müdürleri, etkinlikte öğrenci ve öğretmenlerle bilgi paylaşımında bulunuyor, çalışma planlaması yapılıyor ve öğrencilerce sorulan sorulara cevaplar aranıyor.

Tozoğlu: Mesleğimiz lokomotiftir Tozoğlu: Mesleğimiz lokomotiftir

Pandemi öncesinde de uygulanan etkinlik, bu yıl da sınava sayılı günler kala tekrar başlatıldı. İnönü Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe katılan Yunak Kaymakamı Murat Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve okul idarecileri, eğitim ve gelecek üzerine güzel bir sohbet ortamı oluşturdular. Etkinliğin, 8. Sınıfı olan tüm okullarda gerçekleştirileceğini kaydeden İşcan; benzer bir çalışmanın da velilerle bir araya gelerek yapıldığını, bu tür aktivitelerin eğitime olumlu katkılarının olduğunu gözlemlediklerini dile getirdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim