Emeğin gücünün farkında olarak, Anadolu insanının alın terine duyduğu saygıyla, üretimin ve üreticinin en büyük destekçisi olma hedefiyle kendini sürekli geliştiren, yenileyen bir yapıyla hareket eden Buyruk Grup Nazar Grand Düğün Salonunda düzenlediği iftar programı ile iş ortakları ile bir araya geldi. Düzenlenen iftara Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Abdullah İsmet Direk, Renault Trucks Servis Bölge Müdürü Mehmet Takbak, Renault Trucks 2.El Satış Direktörü Fatih Erdem, Buyruk Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Buyruk ile çok sayıda davetli katıldı. 

İftar programına katılan misafirler ile Buyruk Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Buyruk yakından ilgilendi. İftar programına katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür eden Buyruk, “Otomotiv sektörünün öncü firmalarından olan firmamız köklü geçmişiyle, dünden aldığı gücü yarınlara aktarmak için özverili çalışmalar yürütüyoruz.  1992 yılında traktör satışıyla başlayan sektördeki yolculuğumuz, büyüyerek devam ediyor. Müşterilerimizin taleplerini değerlendiren ve bu talepleri karşılıksız bırakmayan firmamız, 2019 yılında Konya-Bolu-Karabük-Zonguldak-Bartın-Bursa-Yalova illerinde yine sektöründe önemli bir marka olan Erkunt Traktör’ün bayiliğine başlayarak, bu markanın bayiliğini de devam ettiriyor.

2021’i sektörde yeni bir atılım yılı olarak belirleyen firmamız, Aralık ayından itibaren Konya-Karaman-Aksaray illerinde Renault Trucks bayiliğine başlayarak, sektördeki başarılı yolculuğunu sürdürüyor. Günün şartlarına ve ekonomik yapısına göre yenilenmeyi başaran firmamız, ortaya koyduğu büyümenin gereği olarak Buyruk Grup adıyla yeni bir yapılanmayla, memnuniyet odaklı çalışmalarını dün olduğu gibi bugün de sürdürecek, yarınlara umutla bakan bir anlayışla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek. Müşterilerimizin Buyruk Grup’a güveni ile firma olarak Konya’da yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

FAHRİ ALTINOK

Editör: TE Bilişim