Dost Eli Derneği geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nda Konya başta olmak üzere 23 ülkede kurban kesimleri gerçekleştirerek binlerce kişinin bayram sevincine ortak oldu. Yurt dışında yapılan kurban organizasyonunun tamamlanması ve çalışmalarda görev alan ekiplerin Konya’ya dönmesinin ardından bir açıklama yapan Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seçer; “Derneğimiz bu yıl kurban bayramında Konya merkezi başta olmak üzere 23 ülkede kurban kesimleri gerçekleştirdi. Dernek olarak yaptığımız tüm hayırlı çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan bağışçılarınızdan gelen kurbanlar önceden tarafımızdan araştırması yapılan ve ihtiyaç durumu belirlenmiş bölgelerde kesilerek binlerce insanın bayram sevincini bereketlendirdi. Bağışçılarımızın ilgisi dünyanın dört bir köşesinde kardeşliğin ve samimiyetin aynası oldu” dedi.

Mehmet Seçer, Yemen’den Makedonya’ya, Çad’dan Filistin’e kadar birçok ülkede Dost Eli Derneği görevlileri ve gönüllülerinin büyük bir titizlikle gerçekleştirdikleri kurban kesimleriyle dağıtılan etlerin yoksulluğun ve çaresizliğin ağır imtihanında olan binlerce kişinin hayat mücadelesinde yeni umutlara vesile olduğunu belirtti.

Başkan Seçer ayrıca, “Kurban Bayramı’nda yaptıkları bağışlarla bizlerle birlikte olan, kurbanlarını ihtiyaç sahibi, mağdur, kimsesiz kardeşleriyle paylaşan tüm bağışçılarımıza Dost Eli Derneği olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim