Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yapımında sona gelinen Kaarali ve Doğanbey Mahallelerinde bulunan grup yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi. Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yapımına başlanan Karaali ve Doğanbey Mahallelerinde yol çalışmalarının sonuna gelindi. Ekipler Karali Mahallesinin yol genişletme ve devamındaki sandviç yöntem ile 2 kat asfalt atarak çalışmalarını bitirdi. Öte yandan ekipler Doğanbey Mahallesinde yapımında sona gelinen yayla yolunda astar çalışmalarına devam ediyor.

Beyşehir’deki acil yapılması gereken yolların tamamlandığını belirten Başkan Bayındır, “Karaali Mahallemize yol genişletme ve akabinde asfaltı sandviç dediğimiz 2 kat asfaltı bitirmiş olduk. Bundan sonra diğer Doğanbey Mahallesi grup yolunda 6 kilometre ve Kurucuova Mahallesi grup yolunda ise 5-6 kilometrelik bir yer var. Böylece bölgelerimize acil olan yolları bitirme noktasına geldik. Önümüzdeki yıl ki programlarımızda yol çalışmalarımız son hızıyla devam edecek” dedi.

Başkan Bayındır incelemeler esnasında yaptığı açıklamada, “Asfalt çalışmalarımızı kendi kaynaklarımızla, kendi ekiplerimizle yapıyoruz. Karaaali Mahallesinin 17 kilometrelik yolu bitirilmiş oldu. Çalışmasını devralmış olduğumuz yol Büyükşehrimize ait olan bir bölümdü, gerekli müzakereler yapılarak Beyşehir Belediyemizce bu yolu alnımızın akıyla bitirmiş olduk. Önümüzdeki yaz sezonunda, bölgemizdeki mahallelerimize özellikle belde niteliği olan grup yollarında yol çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

Beyşehir merkezinde şu an Esentepe Mahallesinden Beytepe Mahallesine, Beytepe Mahallesinden Hacıakif Mahallesine ve kısaca Yenimahalle, Evsat ve Hamidiye Mahallelerine doğru bir çalışma içindeyiz. Bu sezonda havaların elverdiği kadar asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıl ise merkezde köprüye kadar olan bölümü komple bitirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim