Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, şubat ayının son oturumunda bu yıl yapılması planlanan pazar yeri çalışmalarının müjdesini verdi. Beyşehir’de her hafta Salı günleri kurulan semt pazarının olduğu yere yapılması planlanan kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalarının bu yıl içinde başlanacağının altını çizen Başkan Bayındır planlamalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Bayındır, “İlçemizde her Salı günü kurulan semt pazarımızı bu yıl içinde daha modern ve kullanışlı hale getireceğiz. 5 katlı olarak planladığımız pazar yerinin ilk katında pazarcılarımız günlük satışlarını yaz kış yapabilecek. Ayrıca rampalı iniş çıkışları olan modern bir otopark sistemi ile şehrimizin trafik yoğunluğunun nefes almasına katkı sağlamış olacağız. Çarşı esnafımızı bu otoparka yönlendirip şehir içinde alışveriş yapan vatandaşlarımızın rahat etmelerini sağlayacağız. Projenin tüm detaylarını ileri ki zamanlarda paylaşarak sizlere bilgi vereceğim. Bu yıl şehrimizin ana arterlerinde asfalt çalışmalarının ardından ise kaldırımlar, engelli rampaları gibi önemli düzenlemeleri hemşehrilerimizin hizmetine kazandırmış olacağız.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçede yaşanan otopark sorununu ele alarak 2023 yılını tarih verdi. Beyşehir’de planlamalar doğrultusunda emin adımlarla hareket eden Başkan Bayındır, 2023 yılını tarih vererek otopark sorununu ortadan kaldıracaklarını söyledi. Başkan Bayındır konuşmasında, “Anıt alanı bölgesine yapılması planlanan kapalı otopark projesinin inşaatına inşallah 2023’te başlayacağız. Rampalı olarak projesi yapılacak olan yeraltı otoparkında vatandaşlarımız araçlarını güvenli bir şekilde park ederek çarşı merkezindeki işlerini rahatça yapacaklar. İş Bankasının önünü trafiğe kapatacağız ve yeraltı otoparkını aşağıya yapacağız. Bu alana 350’ye yakın araç sığdığını hesaplıyoruz. Yeni proje ile 2 bin 700 araçlık yeraltı otoparkı ve yerüstü otoparkını çözüp Beyşehir’de otopark yok mu diye konuşmaların önüne geçmiş olacağız. El birlik, hep beraber onun sevincini mutluluğunu yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim