Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gökçehüyük Mahallesindeki çocuklara verdiği sözü tutarak masa tenisi hediye etti.  Başkan Tutal’ı sevinçle karşılayan çocuklar  birlikte masa tenisi oynadılar. Gökçehüyük mahallesine yaptığı ziyaret sırasında mahallede ikamet eden çocukların kendisinden masa tesisi istemesi üzerine verdiği sözü yerine getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz” ifadelerini kullandı.

Çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Onların en güzel şekilde yetişmesi için tüm gücümüzle hep birlikte çalışıyoruz. Gençler bizim geleceğimiz. Bilgiyle donanırken, yeteneklerinin de geliştirilerek ortaya konulması gerekiyor. Gençlerimize yapılan yatırım geleceğe yatırımdır. Başarılı ve zamanlarını boşa geçirmek istemeyen gençlerimizi sporcularımızı destekliyoruz.

Kültürel ve sosyal faaliyetler gençlerimizin ve çocuklarımızın eğilmeleri noktasında önemli bir alan. Erken yaşta sportif faaliyetlere başlayan çocuklarımız eğitimde de başarılı oluyorlar. Sporun çocuklarımızın gelişime de büyük katkısı var. 10-20 yaş arası sporla ilgilenen çocuklar birçok kazanım elde ediyor. Daha disiplinli, daha sosyal oluyor, kötü alışkanlıklardan uzak duruyor, zamanı iyi değerlendirmeyi öğreniyor. İlerleyen dönemlerde spor insan hayatı için büyük önem arz ediyor” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim